18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Adana’da ilginç gözaltı

Adana - Adana’da bir ilköğretim okulu öğrencisi, marketten dondurma çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, ilköğretim okulu 8. sınıf öğrencisi S.K’nin (13), merkez Seyhan İlçesi Hurmalı Mahallesi 1. Sokak’taki Kılıç Gıda önünde bulunan dolabı açarak, fiyatı 2 YTL olan 3 dondurmayı çaldığı iddia edildi.

Market sahibinin oğlu Hasan Kılıç (19) tarafından dondurmayı çalıp kaçtıktan kısa süre sonra yakalandığı belirtilen S.K, şikayet üzerine Emniyet Müdürlüğü Çocukları Koruma Şube Müdürlüğü’nde gözaltına alındı. Küçük çocuğun, dondurma çaldığı iddiasını kabul etmediği öğrenildi.

Market sahibi Emin Kılıç da hırsızlık olayına iki çocuğun karıştığını, ancak birinin kaçtığını öğrendiğini söyledi. Emin Kılıç, "Oğlum sadece birini yakalamış ve biraz da hırpalamış" dedi.

Emin Kılıç, oğlunun olay sırasında durumu polise bildirdiği için çocuğun gözaltına alındığını belirterek, "Ben daha sonra şikayetçi olmadığımızı bildirdim. Çünkü daha çocuk ve hata yapabilir" diye konuştu.

Yetkililer, S.K’nin, market sahibinin davacı olmamasına karşın polise şikayette bulunulduğu için adliyeye sevk edileceğini bildirdiler.


AA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2005 Pazartesi 15:38:46
Güncelleme :25 Nisan 2005 Pazartesi 15:55:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MADALYA MI TAKACAKLARDI? IP: 81.215.166.xxx Tarih : 26.04.2005 23:44:08
AĞAÇ YAŞKEN EĞİLİR.ŞİMDİDEN TEDBİR ALINMAZSA BÜYÜYÜNCE DAHA BÜYÜK ŞEYLER YAPAR.