24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Adana'da korkunç vahşet

3 kişiye önce işkence yapıldığı, ardından ağaçlara bağlanarak, hedef tahtası olarak kullanıldığı ortaya çıktı.Adana'nın merkez Yüreğir İlçesi'ndeki Sarıçam Piknik Alanı'nda, 2'si kadın 3 kişi ağaca bağlanıp işkence yapıldıktan sonra silahla vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Yaklaşık 1 hafta önce meydana gelen olayda 2 yaşındaki çocuğun da, annesinin kucağında açlıktan öldüğü belirlendi.
     
     Vahşet, bugün saat 15.30 sıralarında jandarmaya yapılan ihbar sonucu ortaya çıkarıldı. Sarıçam Piknik Alanı'na giden jandarma, dere yatağındaki ağaçlara bağlı vaziyette işkence yapıldıktan sonra silahla vurularak öldürülmüş 2 kadın ile 1 erkek cesedi ile karşılaştı. Yaklaşık 1 hafta önce işlendiği tahmin edilen korkunç olaydan sonra cesetlerin yanında terk edilen 2 yaşındaki kız çocuğunun da, açlıktan annesinin kucağında öldüğü belirlendi.
     
     Yapılan ilk incelemede, 01 UR 458 plakalı Renault Broadway marka otomobille geldikleri piknik alanında ağaca bağlanıp işkence yapıldıktan sonra pompalı tüfek ve tabanca ile ateş edilerek öldürüldükleri tespit edildi. 4 kişinin kokmuş ve kurtlanmış cesetleri Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile otopsi için Adana Adli Tıp Tabipliği'ne gönderildi.
     
     Olayla ilgili güvenlik güçlerinin yaptığı araştırma sonunda cesetlerin Hasan Ak (29), Cennet Kayan (22), çocuğu Buse Kayan (2) ve Serpil Serttaş'a (25) ait olduğu tespit edildi.
     
     Olayın namus meselesinden kaynaklanmış olabileceği üzerinde duran Jandarma, vahşetin faillerinin bulunması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Tarsus Haber Ajansı-www.TarsusHaber.Com
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2003 Perşembe 11:26:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?