25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Adana'da sokak ortasında dehşet!

Adana'da 30 yaşındaki Medeni Ş., evi terk eden eşini ve kayınpederini otomobil içinde kurşun yağmuruna tuttu. Vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralanan baba-kız tedavi altına alındı ancak genç kadın kurtarılamadı. Olay sonrası kaçan Medine Ş., polis ekiplerini karşısında görünce başına bir el ateş ederek ağır yaralandı.

Medeni Ş. ile 23 yaşındaki Ebru Ş., 4 yıl önce kaçarak evlendi. Kocasından dayak yediğini öne süren Ebru Ş., bir süre önce boşanmak için başvuruda bulunarak babasının evine yerleşti. Bir dershanede çaycı olarak çalışan Ebru Ş.'yi akşam babası astsubay emeklisi 58 yaşındaki Muzaffer Güngör, iş yerinden alarak evlerine doğru yola çıktı.

Baba-kız, Kurttepe Kavşağı’na geldikleri sırada trafik ışıklarında beklerken karşılarına çıkan Medeni Ş. tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralanan Ebru Ş. Numune Hastanesi’ne, Muzaffer Güngör ise Çukurova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Ebru Ş. kurtarılamadı.

Eşi ve kayınpederini kurşun yağmuruna tutan Medeni Ş. olay yerinden yaya olarak kaçtı. Polis ekipleri yaralı Muzaffer Güngör’den aldığı bilgi doğrultusunda olayı gerçekleştirenin Medeni Ş. olduğunu belirleyerek, çevrede arama çalışması başlattı. MOBESE kamerası önünden eşkale uyan bir kişinin koşarak geçtiği bilgisini alan polis ekipleri Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde Medeni Ş.'yi görerek dur ihtarında bulundu.

Polisleri karşısında gören Medeni Ş., başına bir el ateş ederek intihar etti. Ağır yaralanan Medeni Ş., olay yerine çağırılan ambulansla Adana Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Medeni Ş.’nin de durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Çiftin iki çocuğu olduğu, Medeni Ş.’nin ise hırsızlıktan sabıkası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

..
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 14:00:29
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 14:08:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?