25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Adana'da vahşi cinayet

BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Adana'da arife günü bir kişi boğazı bıçakla kesilerek öldürüldü.

Başı vücudundan kopmak üzere olan cesedin çevresinde boş bira şişeleri ve prezervatif bulunduğu ileri sürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, arife günü merkez Yüreğir ilçesine bağlı Ali Hocalı köyünde meydana geldi.

İddiaya göre, bir ihbar üzerine Ali Hocalı kanal boyu santral civarına giden ilçe jandarma ekipleri, boğazı kasap bıçağıyla kesildikten sonra tarlaya atılmış bir erkek cesediyle karşılaştı.

Jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede, cesedin dolmuş duraklarında değnekçilik yaptığı belirlenen 2 çocuk babası İsmail Erbek'e (51) ait olduğunu belirledi. Ölen kişinin iç çamaşırında sperm kalıntılarına rastlanırken, yanında prezervatif ve boş bira şişeleri bulundu.

Eğitimli köpeklerle yapılan aramada ise olay yerinde iki adet boş kovan bulundu.

Boğazı kesilerek öldürülen İsmail Erbek'in bir gün önce Yamaçlı Mahallesi'nde oturan ailesinden 400 lira aldıktan sonra evden ayrıldığı belirlendi. Aşırı derecede alkol kullandığı belirlenen Erbek'in siroz hastası olduğu öğrenildi.

Erbek'in cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Şahsın eşi Fatoş Erbek adli tıp kurumu önünde gözyaşı dökerken, iki oğlu ise ifade vermek üzere jandarmaya götürüldü.

Erbek'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından Kabasakal Mezarlığı'na götürülerek defnedildi.

BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ
BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ
BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ
BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2010 Salı 14:31:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?