26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Adım yüzünden askere çağırdılar!

Gerçek adı yüzünden lise yıllarında başından geçen olayı anlattı

Gerçek adı Kamile Suat Ebrem olan Müjde Ar, lisede adı nedeniyle zorluklar yaşadığını belirtti ve “Askerlik şubesine de çağrıldım” dedi

NTV’de Önder Açıkbaş’la ‘Güzel Haberler’ programını yapan ünlü oyuncu Müjde Ar, Nursefa isimli bir kızın adının nüfusa Mustafa olarak yazılması ve mavi kimlik kartı verilmesiyle ilgili haberi değerlendirirken, Nursefa’nın askerlik şubesine bile çağrılabileceğini söyledi.

Ar, benzer durumu kendisinin de yaşadığını anlattı. Gerçek adı Kamile Suat Ebrem olan Müjde Ar, lise yıllarında adı nedeniyle zorluklar yaşadığını belrtti ve “Beni askerlik şubesine de çağırdılar” dedi. Müjde Ar, ünlü olduktan sonra da hakkında yalan haberlerin çıktığını söyledi: “İsmim Suat ya, beni kızdırmak için bir gazetede fotoğrafıma montaj yapmışlar. Bir askere benim suratımı koymuşlar. Altına da şunu yazmışlar. ‘Aslında bu çakı gibi askerdi. Ameliyatla kadın oldu!’ Hatta bir iki kişiyi konuşturmuşlar ve aynı dönem askerlik yaptığımızı söyletmişler. Bu haberleri düzelttirene kadar göbeğim çatladı. Ama hâlâ şüphe edenler var.” 

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 13:39:32
Güncelleme :30 Ocak 2010 Cumartesi 13:42:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?