19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Adıyaman'da mektup tedirginliği

Adıyaman Cumhuriyet Mahallesi'nde, 4 evin kapısının önüne bırakılan ve üzerinde "Bunu iyi okuyun" yazan zarflar, mahalleliyi tedirgin etti.

Cumhuriyet Mahallesi 2556 ve 2557 nolu sokakta bulunan 4 evin kapısına, mektup zarfı bırakıldı. Sabah kalktıklarında kapılarının önünde, üzerinde "Bunu iyi okuyun" yazılı zarfı görünce tedirgin olan mahalle sakinleri, durumu hemen polise bildirdi.

HEDEFTE BİR AİLE VAR

Polis ekipleri gelmeden mahalle sakinlerinden birisi kapısına bırakılan zarfı açtı. Açılan zarfta bulunan mektupta, mahallede yaşayan bir aileye yönelik ahlak dışı suçlamaların yer aldığı görüldü.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENECEK

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri sokaklar üzerinde bulunan evlerde ve mektuplar üzerinde incelemelerde bulundu. Polis ekipleri mahalle sakinleriyle tek tek görüşerek, olayın kimler tarafından yapılmış olabileceği bilgisine ulaşmaya çalıştı. Mahallede bulunan güvenlik kameraları da polis tarafından incelenecek.

"20 YILLIK KOMŞUMUZ"

Mahalle sakinleri, sabah kalktıklarında bırakılan mektupları görünce şaşkınlık yaşadıklarını belirterek, mektupta ismi geçen ailenin 20 yıldan beri komşuları olduğunu ve bugüne kadar kötü bir şeylerini görmediklerini ifade etti.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2013 Çarşamba 16:23:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?