18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Adliyede silahlar konuştu

Bursa'nın Bademli semtinde Uğur Umur ve Burhan Keser'in yaralanması ve gasp edilmesiyle ilgili duruşması öncesi adliye karıştı. Sanık yakınları, müşteki yakınlarına saldırdı.

Adliye karakolunda görevli bir polis memuru silahlı şahsı engellemeye çalıştı. Yaşanan arbedeyi fırsat bilen silahlı şahıs kısa sürede kaçarak izini kaybettirmek istedi. Kaçan silahlı şahıs bu esnada İHA kamerası tarafından kaydedildi.

Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekibi zanlıyı saklandığı yerde silahla ele geçirerek gözaltına aldı. Bu arada kavga sebebiyle adliyeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralanan 3 kişi geniş güvenlik tedbirleri altında ambulansa götürüldü. Durumu ağır olan bir kişi hastaneye sevk edildi. Silahlı şahıs ile kavgada hafif yaralanan iki kişi ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Polis ayrıca bir kadını daha gözaltına aldı.

Öte yandan 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki görülen davada tutuklu sanıklar Arif Vardar, Hamza Çelik ile tutuksuz sanık Yüksel Oral hakim karşısına çıktı. Birden fazla kişi tarafından geceleyin yol kesme suretiyle yağma yapma, öldürmeye teşebbüs suçlarından yargılanan şahıslar, geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeden çıkarıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2010 Perşembe 16:29:27
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 16:45:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?