17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Ağar: Bugüne kadar aklınız neredeydi?

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, "(Türkiye’nin içişlerine müdahale ediliyor) diye feryat eden Başbakan’a, bugüne kadar nerede olduğunu soruyorum" dedi.

Ağar, Konya’nın Ilgın İlçesi’nde partisinin düzenlediği mitingde, hükümetin, "başında kasketi olan adamı" unuttuğunu söyledi.

Irak’ın Telafer kentinde yaşanan olaylara da değinen Ağar, Türkiye’de yaşayan insanların, Hükümet’e, Telafer’deki Türkmenlere yardım edilmesi için baskı yaptığını, ancak Hükümet’ten ne bir ses ne de bir cevap bulabildiğini kaydetti.

Ağar, "Irak’ta Türk askerinin başına çuval geçirilmesi olayında sesini çıkarmayan Hükümet’in, bugün orada yaşayan insanlar için de yapabileceği bir şey yok" dedi.

Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Akıncı’yı da ziyaret eden Ağar, burada "(Türkiye’nin içişlerine müdahale ediliyor) diye feryat eden Başbakan’a, bugüne kadar nerede olduğunu soruyorum" diye konuştu. Ağar, şöyle devam etti:

"AB’yi beceremeyeceksiniz... Biz gelir beceririz. Kimsenin bundan endişesi olmasın. DYP iktidarı, onurlu duruşuyla milletin hassasiyetlerini taşıyarak, bunu başaracaktır. Millet merakla bakıyor. Hükümet, sürekli temel konularda 24 saat içinde fikir değiştiren iktidar görüntüsü vermekte. Buna iktidar görüntüsü değil, iktidarsızlık görüntüsü denir. Türkiye’nin bu kritik dönemeçte, bu irade zafiyetiyle yola devam etmesi mümkün değildir."
KONYA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2004 Cumartesi 17:53:53
Güncelleme :18 Eylül 2004 Cumartesi 17:57:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?