18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Ağar: Halka ihanet ettiler

Tekirdağ - Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Mehmet Ağar, hiçbir iktidarın AKP iktidarı kadar kendisini iktidara taşıyan kesime ihanet etmediğini öne sürerek; iktidarın, "çiftçiye, işçiye memura, tüm halka ihanet ettiğini" savundu.

Ağar, partisinin Tekirdağ İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, vurgunun, hırsızlığın, soygunun kol gezdiği bir düzende, milletin yeni bir ambalajla ortaya çıkan bir gruba şans verdiğini ifade etti. Ağar, şöyle konuştu:

"Sandığın ortaya çıkardığı bir iktidara meşru olarak bakarız. 60 yıl milletin desteğiyle ayakta duran Demokrat Parti yine milletin kararıyla sandıkta kalmıştır. Türkiye’de çiftçi bu kadar hakir bir duruma düşürülmemiştir. Bunun sebebi başbakandır ve hükümettir. Trakya’nın her şeyi olan ayçiçeğine, çiftçiye vermediğiniz parayı, her sene ithalat yoluyla 500 milyon dolardan bir milyar dolara kadar elin çiftçisine veriyorsunuz. O para bizim çiftçimize verilmiş olaydı, bu tahribat yaşanmazdı."

Türkiye’de ekonominin gerçek ayağı olan yatırım, üretim ve istihdamın ortadan kalktığını iddia eden Ağar, "Hiçbir iktidar AKP iktidarı kadar kendisini iktidara taşıyan kesime ihanet etmemiştir. Çiftçiye, işçiye, memura, tüm halka ihanet edilmektedir" dedi.

Zamanında "faiz haramdır" diyenlerin, şimdi faizcilerle birlikteliklerinin işin boyutunun ortaya konulması açısından önemli bir gösterge olduğunu savunan Ağar, "Siz, artık yıllarca sömürdüğünüz başörtülülerin ve yoksulun iktidarı değilsiniz. Oy almak için ayrım yaptınız. Halbuki herkes bizim insanımız" diye konuştu.

AA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2005 Pazar 23:37:58
Güncelleme :14 Şubat 2005 Pazartesi 17:52:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?