18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Ağar: Uygulanan ekonomi politikaları, tuzu kuruların

Erzincan - DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, "Uygulanan ekonomi politikaları, tuzu kuruların ekonomi politikalarıdır" dedi.

Ağar, partisinin Erzincan İl Kongresi’ne katılarak bir konuşma yaptı. Türk Bayrağı’nın ülkede yaşayan herkesin ortak değeri olduğunu ifade eden Ağar, "Türk Bayrağı’ndaki kırmızıda 70 milyonun dedesinin, atasının hakkı vardır. Bu bayrak hepimizin canıdır, siyaset malzemesi yapılamaz" diye konuştu.

Hükümetin ekonomik politikalarını da eleştiren Ağar, şunları söyledi:

"Uygulanan ekonomi politikaları, tuzu kuruların ekonomi politikalarıdır. Bunların ekonomi politikalarında işçi, esnaf, memur, emekli ve çiftçi yoktur. Bir takım yerlere verilen sözler vardır. Dolayısıyla çiftçi nüfusunu aşağıya indirmek için çiftçimizi perişan ediyorlar."

AB’nin şimdiye kadar hükümetlerin karşısına çıkarmadığı, Türkiye’yi rahatsız edecek zorlukları, AK Parti’nin karşısına çıkardığını kaydeden Ağar, "Irak’ta Türk askerinin başına geçirilen çuval da hükümetin başına geçirilmiştir. Tüm bu sorunların üstesinden gelmenin anahtarı DYP’de dir. Türkiye bize güveniyor" dedi.


AA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2005 Cumartesi 15:37:01
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 16:59:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?