29
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Aguilera İstanbul'da

Dünyaca ünlü şarkıcı Christina Aguilera, Acun Ilıcalı’nın sunduğu “Var mısın, Yok musun” yarışmasına katılmak üzere İstanbul’a geldi.

60 milyon dolarlık servetiyle dünyanın en çok kazanan şarkıcıları arasında yer alan Aguilera, Londra’dan özel jetle Sabiha Gökçen Havaalanı’na indi. Ünlü şarkıcının 3 günlük tatili için yanına 30 bavul alması dikkat çekti. Türkiye’deki terör olayları nedeniyle güvenlik konusunda titiz davranan Aguilera’ya 20 kişilik koruma ordusu eşlik etti. İstanbul’a gelmeden önce güvenlik amacıyla aynı renk ve model 4 adet cip isteyen şarkıcının bu isteği de gerçekleştirildi. Siyah Range Rover marka ciplerden birine kucağında 10 aylık bebeği Max ile birlikte binen Aguilera’nın yanına ise gazeteciler yaklaştırılmadı. Çırağan Sarayı’nda kalacak olan ünlü şarkıcı 19 Ekim akşamı “Var mısın Yok musun” yarışmasında kimsesiz çocuklar için yarışacak.

Vatan
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 05:18:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oviraptor IP: 88.253.79.xxx Tarih : 18.10.2008 10:36:59

ülkemde güzel yoksa getirirsin ama ülkemiz de daha güzelleri varken ne gerek var ki ben bu sebepten özellikle seyretmeyeceğim inşallah reytingi düşerde başkalarına kötü örnek olur