20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Aile içi 'seks' şantajı!

Ablası, eniştesi ve yeğeninin, sevgilisiyle sevişme görüntülerini ele geçirip kendisine şantaj yaptıklarını öne süren genç kadın, “Para vermezsem CD’leri internette yayınlayacaklarını söylediler” dedi

Bir süre önce İzmir’de suç duyurusunda bulunan Meral L., ablası G.Ö. ve eniştesi M.Ö.’nün, kendisinden 45 bin euro istediğini ayrıca alacağı olan 18 bin euro’yu silmesi, aksi halde sevgilisiyle sevişme görüntülerini internette yaymakla tehdit ettiklerini belirtti.

Soruşturma kapsamında abla G.Ö’nün evinde sevişme görüntülerinin kaydedildiği CD’ler bulundu. G.Ö. ve enişte M.Ö. suçlamaları kabul etmedi. Soruşturma genişletilince Meral L.’nin başka akrabalarına da bu CD’lerin kopyalarının gönderildiği tespit edildi..

Görüntülerin gizlice kaydedildiğini öne süren Meral L., ifadesinde bunların kendi rızasıyla sevgilisi G.G. tarafından çekildiğini, yeğeninin videoyu ödünç almasıyla kopyalandığını söyledi. Aile içi seks şantajında soruşturmayı tamamlayan savcı, Meral L.’nin ablası G.Ö., eniştesi M.Ö. ve yeğeni S.M. hakkında, 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Önceki günkü duruşmaya gelen Meral L. şu iddiada bulundu: “Bana şantaj haberini diğer ablam olan Ş.L. ile gönderdiler. Ş.L.’ye de bu görüntüleri izletmişler, O CD’yi almak isteyince hırpalamışlar. Arama yapıldığında ablamın evinde ve diğer yerlerde 3 adet kopyalanmış CD bulundu.” Ş.L., daha önce tehdit altında ifade verdiğini belirtip, kardeşi Meral L.’nin eniştelerine borç vermediğini, şantaj konusunu bilmediğini söyledi.

...
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 10:16:53
Güncelleme :11 Ekim 2008 Cumartesi 10:52:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim kılıç IP: 78.174.232.xxx Tarih : 11.10.2008 15:19:14

dünyada ne insanlar var yaaaa