25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Akıllara durgunluk veren kaza!

İspanya'da'nın Madrid kentinde, yeşil sahalarda eşine az rastlanır cinsten, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı...

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Atletico Madrid'in minik takımında forma giyen 9 yaşındaki Diego Alcala Rivero, taç çizgisi kenarında iken yedek kulübesinin tavanının kopup başına düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Madrid'deki Las Rozas'taki bir maçta taç çizgisi kenarındayken yedek kulübesinin metal tavanı Rivero'nun başına düştü. Ağır yaralanan minik futbolcu acilen Madrid'deki 12 de Octubre adlı hastaneye kaldırıldı. Cumartesi gününden beri yoğun bakımda tutulan Rivero, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hastane yetkilileri minik futbolcunun hastaneye getirildiğinde kafasında çok ciddi kanamalar olduğunu belirttiler.

Bu arada, Atletico Madrid Kulübü'nün resmi İnternet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan bir açıklamada, "Kulüp, İspanya'da ülke genelinde aldığı sayısız destek gösterileri ve büyük sevgiye duyduğu minneti açıkça ifade etmek ister. Rivero, huzur içerisinde yatsın" denildi.

Atletico Madrid'in hafta sonunda lig lideri Barcelona'yla oynayacağı La Liga maçı öncesi Rivero'nun anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.



 

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 16:29:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?