26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Akıllara ziyan servet!

İbrahim Tatlıses, sanatçı kimliği kadar 5 ayrı sektörde faaliyet gösteren 20 milyon TL ciroya sahip bir holdingin patronu.

Uğradığı silahlı saldırı sonrası mucizevi bir şekilde hayatta kalan ve şimdilerde yeni çocuğunun doğumunu bekleyen İbrahim Tatlıses, sanatçı kimliği kadar 5 ayrı sektörde faaliyet gösteren 20 milyon TL ciro ve 600 çalışana sahip bir holdingin de patronu.

Gıda, 6 kebap salonu ile Tatlıses'in her detayı ile ilgilendiği grubun lokomotifi konumunda. Yıllık cirosu 8 milyon TL olan holding bu yıl yüzde 100 büyüme hedefliyor.

BU YIL HEDEF 400 BAYİ

Tatlıses'in çiğ köfte fabrikası da iki yıl önce faaliyete geçti. Şimdiden 35 bayilik verilirken, bu yıl 400 bayiye ulaşılması hedefleniyor.

BİR DE TEKSTİL VAR

Tekstil Tatlıses grubunun faaliyet gösterdiği bir diğer alan. 13 yıldır faal. 100 kişinin çalıştığı Seyrantepe'deki üretim merkezinden dünyanın dört bir yanına ihracat yapılıyor. Tatlıses bilinenin aksine profesyonellerle çalışıyor. Alarko, Renault ve Efes Pilsen'de üst düzey yöneticilik yapan isimler kadrosunda.

TV'DEN PRODÜKSİYON ŞİRKETİNE

Tatlıses'in kendi markasıyla eğlence sektöründeki faaliyetleri de grubun önemli bir ayağını oluşturuyor. Bunlar arasında Tatlıses TV, Tatlıses'in albümlerinin çıktığı İdobay, İbo Show'u hazırlayan Tatlıses Prodüksiyon, menajerlik şirketi Ses Ajans ve Tatlıses'in konserleri yer alıyor. Tüm bu faaliyetlerden yaratılan ciro 5 milyon TL'yi buluyor.

Tatlıses Grubu'nun Kuşadası'nda 1, Bodrum'da iki oteli var, havacılıkta da 1 jet ile hava taksi ile hizmet veriliyor. Tatlıses'in Kuzey Irak'taki yatırımları grubun dışında, Tatlıses'in kendi yatırımları olarak yer alıyor.

...
Yayın Tarihi : 28 Mart 2013 Perşembe 10:55:36
Güncelleme :28 Mart 2013 Perşembe 11:08:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar eretas IP: 5.61.150.xxx Tarih : 28.03.2013 22:32:41

tam hatirlayamiyorum 70 li yilardi tek cümbüsle bir necati caliskan hayatin kanun sarkisiyla ortalikta orhan gencebay ile dolasiyordu  tam derinliklerden ayaginda kundura ile bir ses geldi  gelmesiyle bu zincirin ilk halkasi gibi zincir saglammis bu zamanlara kadar bu kisi gele geldi gelirkende birseyler maddi manevi toplaya toplaya geldi akillara ziyan lafinida bu baslikta atan atmis kötü gibi bir ifade var gibi gelsede güzelige giden saskinlik ifadesini en güzel anlatmis tir bunda ben de acizane olarak hakikaten bu kisi maddi yönden öyle görünmekte iken avantaci asalak bir zenginlige bürünmedigini ben cikarmaktayim zenginlik mal mülk yapmis isede her zaman bunu paylasmasini  hem yaninda calisan bunca kisiye ekmek vererek hem  mücadelede bu kisilerle vererek devam etmistir buna benzer bazi kisilerde hayatta bu yoldan baska yoldan maddi yatlar kazanmislardir bir dönüm bostan yan gel osman deyip bu para bana yeter demislerdir asalak garanti avanta yatirimlar yapmislardir ellerini sicak sudan soguk suya sokmamislar ve  baskalarinla ekonomiye girip paylasmamislardir (örneklere bakiniz) avantadan hayatlarini sürmüsler  sürmektedirler bunlari taktir edecegime bu zat yaninda calisan kisilere  hala ekmek vermeye devam ettigi icin  tesekkür ve saygilarimi sunarim takdirde etmekteyim özel hayatina karismiyorum biraz varmi var bir seyler diyorum acaba diyorum banada bir loto toto tutarsa degisirmiyim bilmem diyorum ama bizdede öyle veya böyle parayi sonradan bulan huymudur nedir yüzdelikle tabiki  önce bilmem neyimiz  yada o huyumuz kabariyor 25 -30 yilllik hanimada yav dua et bu toto loto bana tutmasin ilk isim galiba  hadi eyvallah oda sakami ciddimi aman bilmem nereye kadar yolun var diyor  ama bir kisminida bana ver yav hanim diyorum fol yok yumurta yok daha bir sey olmadan ya tutarsa  diye biz adindan bir birimizi yemege  didismeye basladik bu kadar degistik en isi biz bunca sene böyle geldi gecti öteye ne kaldi gülüstük el ele tutustuk ufaktan alis verise ciktik