23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

AKP, icraatlarını anlatacak

Kızılcahamam - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Halkın, iktidarın ülkeye neler kazandırdığını henüz tam manasıyla bilmediğini" belirterek, "İşte bunu tek tek bütün milletvekili arkadaşlarım, örgütümüzle beraber halkımıza anlatacağız" dedi.

Erdoğan, partisinin Asya Otel’de 3 günlük kampının sonunda milletvekillerine hitap etti.

AKP’nin geçen 2.5 yıllık siyasi performansında "yol arkadaşlarım" diye nitelendirdiği milletvekillerinin payı olduğunu kaydeden Erdoğan, AKP’nin Türkiye’yi yönetme sorumluluğunu üstlendiği 2.5 yıllık süre içinde yaşadığı büyük değişim iradesinin güçlenerek devam edeceğini görmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Erdoğan, geçen süre içinde Türkiye’nin acil problemlerini çözmek, Türkiye’yi başı dik bir ülke konumuna taşıyacak şartları oluşturmak için gece gündüz hep birlikte çalıştıklarını anlattı.

Bu çalışmalar sırasında milletvekilleriyle birbirlerine ayıracak vakit bulmakta, gönüllerdeki sıcaklığı paylaşmakta güçlük çektikleri zamanlarından olduğuna işaret eden Erdoğan, "Ancak, şundan eminim ki, bu ülkenin yüce menfaatleri, bu milletin partimizden beklentileri konusunda bir ayrılığa düşmedik" dedi.

Erdoğan, şöyle konuştu:

"Bizim ayağımızı bastığımız zemin tarihi derinliğe sahip, asırlar boyunca medeniyetler tesis etmiş onları yaşatmış sağlam bir zemindir. Memleket meşguliyetleri sebebiyle zaman zaman ayrı düşsek de bizler gönül gününde, ikliminde birbirinden asla ayrı gayrı düşmeyen lafzen muhabbete imkan bulamayınca birbirleriyle kalben konuşan bir kültürden geliyoruz. Aramızdaki hukuk hiyerarşik makam ve statülerin belirlediği bir hukuk değildir. Şundan emin olunuz ki, Türkiye’ye hizmet için bu milletin rızasını almak için yola çıkan her arkadaşımın benim gönlümdeki yeri bugün ilk günkünden de derin ve sıcaktır."


AA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2005 Pazartesi 00:16:02
Güncelleme :4 Nisan 2005 Pazartesi 00:19:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?