31
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

AKP ayrımcı ve bölücü!

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ayrımcılığı değil bütünleşmeyi göreceğiz. İktidar ayrıcı, bölücü bir iktidar. Biz bölünmeyeceğiz, bütünleştireceğiz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çorum'daki 11. Dedesli Ovası Türkmen Şenliği'ne katılmak üzere partililer ile İskilip ilçesine bağlı Ferhatlı köyüne geldi. Parti otobüsüyle şenlik alanına gelen Kılıçdaroğlu'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bir süre parti otobüsünden halkı selamlayan Kılıçdaroğlu daha sonra şenlik alanında halka hitap etti. Güzel bir Türkiye'de barış ve huzur içerisinde yaşamak istediklerini dile getiren Kılıçdaroğlu, "Sizden yetki istiyorum görev istiyorum. Sandığa

çiftçilerimiz, emeklilerimiz, işsizlerimizi için gideceğiz. Yatağa aç giren çocuklar için gideceğiz. 13 Haziran'da mutlu bir Türkiye'yi kurmak için sandığa gideceğiz" dedi.

13 Haziran'da halkın iktidarını kurduklarında bu ülkede herkesin insanca yaşamanın ne olduğunu göreceğini belirten Kılıçdaroğlu, "Ayrımcılığı değil bütünleşmeyi göreceğiz. İktidar ayrıcı, bölücü bir iktidar. Biz bölünmeyeceğiz, bütünleştireceğiz. Annelere sesleniyorum 1 milyon 700 bin çocuğumuzun geleceği ile oynadılar. 13 Haziran'da onlara bir ders verin. Recep bey bir ders alsın. Halk nasıl bir ders verirmiş görsün" ifadelerini kullandı.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU:
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU:
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU:
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2011 Cumartesi 16:30:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?