26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

AKP binasına molotof!

Mardin'in Dargeçit ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı'na molotofkokteyli atıldı.

Edinilen bilgiye göre, saat 20.00 sıralarında izinsiz gösteri yapan bir grup, Midyat Caddesi Kuyumcular Çarşısı'nda bulunan AK Parti ilçe binasına molotofkokteyli attı.

Vatandaşların yardımıyla müdahale edilen yangın büyümeden söndürülürken, binada küçük çapta maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen güvenlik güçlerinin müdahalede bulunduğu grup ara sokaklara kaçtı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 21:59:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Süleyman KARAEL IP: 78.183.90.xxx Tarih : 13.02.2010 23:31:22

Olsun canım, ner olur yani. Tayyip Bey saldırıyı yapanları da affeder. Türk Askerine kurşun sıkan, bu devlete, bu millete, bu bayrağa ihanet eden cehalet timsali zevatları dağdan indirip davul zurnayla karşılamadı mı? Bunlara da bir güzellik yapar. Belli mi olur, belki de aralarından bazılarını meclise bile sokabilir.   Neticede dış mihrakların güdümü ile ülkede yaşanan terör olaylarından, iç çekişmelerden Receğp Tayyip Erdoğan pek rahatsız olmuyordur. Zaten memleketi satacağı kadar sattı. Geriye kalan yerlerinde yakılıp yıkılması onun için pek önemli değildir herhalde. Bu arada Askerin olaya el koyması gerektiğini söyliycem, ama "Darbe iyi değildir, memleketi geri götürür"  diyenler olacak. Hükümet nasıl işine gelen bazı durumlarda referandum yapıyor, Askerin yönetimi ele alıp-almamasının gerekip-gerekmediği konusunda da bir referandum yapsın o zaman. Ülke akp idaresinde zaten gideceği kadar geri gitti. Hiç değilse ülkede biraz disiplin olur da, Padişahlık dönemi biter.