18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

AKP istişare toplantısı sona erdi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar ve AK Parti Milletvekilleri ile bir araya geldi.

AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren istişare toplantısında Başbakan Erdoğan, yeni yasama döneminde çıkarılacak kanunlar, uyum yasaları ve yaklaşan seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu. Toplantıda, bakan ve milletvekillerine 'Başbakan Erdoğan'ın Konuşmalarından Seçmeler' başlıklı bir kitapçık dağıtıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısının ardından açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, toplantının rutin bir toplantı olduğunu belirterek, "Meclis gündemini değerlendirdik. Kapalı grup için mecliste yeterince zaman yoktu. Onun dışında ekstra bir şey söz konusu değil" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen istişare toplantısının ardından AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, parti genel merkezinden ayrılırken basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Toplantının rutin bir toplantı olduğunu ve meclis gündemini değerlendirdiklerini belirten Kılıç, "Kapalı grup için mecliste yeterince zaman yoktu. Onun dışında ekstra bir şey söz konusu değil. Rutin bir çalışma'' diye konuştu.


Bir gazetecinin "Seçimden önce AK Parti'nin yüzde 60'ı değişecek şeklinde bazı gazetelerde iddialar var. Bu gündeme geldi mi" sorusu üzerine Kılıç, "Doğrusu milletvekillerinin ikbali üzerinde ya da TBMM seçimleri üzerinde bu tarz spekülatif yorumlar yapmak son derece yanlış. Seçimlere 6 ay var. Ortada listelerle ilgili bir çalışma yok henüz. Belirlenmiş bir seçim takvimi de yok. Bu yorumlar son derece yanlış, gereksiz yorumlardır" dedi.



 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2010 Salı 23:54:02
Güncelleme :24 Kasım 2010 Çarşamba 00:44:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?