20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

AKP'de 'sigara' yasağı!

Başbakan Erdoğan Meclis'te yasalaşan sigara yasağını şimdiden partisinde uygulamak için hazırlanıyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Meclis’te yasalaşan ve yürürlüğe 4 ay sonra girecek olan Sigara Yasağını şimdiden partisinde uygulamaya koymak için hazırlanıyor.

Erdoğan, sigara yasağının yürürlüğe girmesini beklemeden başlatacağı kampanya ile partisinin her kademesinde görev yapan tiryakilerin sigarayı bırakmasını sağlayacak.

AKP'nin önceki gün yapılan Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) toplantısında Meclis’te yasalaşan sigara yasağı da gündeme geldi.

Başbakan Erdoğan’ın, “Bu yasanın çıkması çok iyi oldu. Aranızda sigarayı bırakan arkadaşlar olduğunu görüyorum. Ama hala tiryakiler var. Bunlar da zamanla bırakacak, ya da bıraktıracağız. Bunun için yasanın uygulanmasını beklemeyeceğiz. Önce bunu bizim partide bitireceğiz” dediği öğrenildi.

Erdoğan, sigarayı bıraktırma konusunda sadece milletvekillerine değil, partisinin il, ilçe teşkilatları ile tüm örgütlerine yönelik “Sigaranın zararlarını” anlatacak broşürler hazırlatıyor. Hazırlanacak bu broşürler AKP il ve ilçe teşkilatlarına dağıtılacak.

Başbakan Erdoğan fırsat buldukça partisinin il başkanlarını, belediye başkanlarını telefonla bizzat arayarak sigarayı bırakmalarını isteyecek.

AA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 14:11:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali ay IP: 212.175.177.xxx Tarih : 5.01.2008 14:31:55

sayın basbakanım iett ye bir bakın borc batagında cırpınıyor ilgilenen yok sahipsiz 25 aydır bir vekil genel müdür siz issizlige care ararken iett genel müdürü 4000 sigortalı özel halk otobüsü biletci personelini işten cıkarıyor bu adam sizi dinlemiyormu