19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

AKP'li adaylara siyaset dersi

 AK Parti, bir yandan seçim çalışmaları yaparken, bir yandan da belediye başkan adaylarını eğitmeye başladı.  AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından başlatılan eğitim toplantılarında, il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarına ’duayen politikacılar’ tarafından, "Seçmenin gönlünde taht kurma", "Seçmenle ilişkiler" gibi halkla bire bir iletişimi öngören konularda ders veriliyor.

Parti binasında yapılan eğitim toplantısının ilk gününde Ankara’dan 24 ilçe ve 42 belde belediye başkan adayı katıldı. Eğitim toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Ankara İl Başkanı Nurettin Akman, halkın AK Parti adaylarını şimdiden belediye başkanı olarak gördüğünü söyledi. Aday belirlemelerinin sorunsuz tamamlandığını, şimdi sıranın belediye meclis üyelerinin tespitinde olduğunu ifade eden Başkan Akman, bir takım kırgınlıklar yaşansa da güzel çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Güzel, anlamlı ve zorlu bir seçim sürecine girdiklerini vurgulayan Başkan Akman, "Umutların tükendiği bir anda Türkiye’ye güneş gibi doğan AK Parti gerek iç ve gerekse dışta gösterdiği başarılarla halkımızı hayal kırıklığına uğratmadı. Aynı başarıyı yerel seçimlerde de görmek istiyoruz ve bunun için vargücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu. Çankaya ilçesinin uzun yıllardır sol partilerin yönetiminde bulunduğunu hatırlatan Başkan Akman, "Artık Çankaya bizim olmalı" ifadesini kullandı.

Belediye başkan adaylarına da uyarılarda bulunan Akman, "Halk bizim adaylarımızı şimdiden belediye başkanı olarak görüyor. Halkın derdini dinleyin, onun sevincini, acısını paylaşın. Halktan biri olduğunuzu ve halk için varolduğunu gösterin. Bu itimatı şimdiden vermek zorundasınız. Seçim çalışmalarınızı teşkilatlarımızla birlikte, tam bir dayanışma içinde yapın. Biz 24 saat sizin yanınızdayız" şeklinde konuştu. Akman, Ankara’da yüzde 50’nin üzerinde oy alacaklarını da sözlerine ekledi.

ANKARA-(İHA)
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2004 Cuma 11:00:00
Güncelleme :27 Şubat 2004 Cuma 21:06:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?