19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

AKP'li üye intihara kalkıştı

Ordu'da bunalıma giren AKP İl Genel Meclis üyesi turizmci Şükrü Börek, kendisine ait işyerinde başına tabancayla ateş etti. Ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırılan Börek'in sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

29 Mart Yerel Seçimleri'nde AKP'den İl Genel Meclis üyesi seçilen 44 yaşındaki evli 3 çocuk babası Şükrü Börek'in, kefil olduğu ve adı açıklanmayan bir kişinin borcunu ödememesi üzerine bunalıma girdiği belirtildi. Börek, bugün Korgan İlçesi'ndeki kendisine ait turizm acentasında ruhsatlı tabancasını kafasına dayayarak ateşledi. Silah sesini duyarak koşan komşularının haber vermesiyle gelen 112 ambulansıyla önce Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şükrü Börek, yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Börek'in sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

`GÜVEN ORTAMI AZALDI'
Ordu İl Genel Meclisi Başkanı AKP'li Engin Tekintaş olayla ilgili olarak, "Bir kişiye kefil olduğunu söylüyordu. Kefil olduğu şansın borcunu ödememesi üzerine bunalıma girmişti. Türk toplumunda insanların birbirine olan güven ortamı azaldı. Bu Türk toplumu için önemli bir kayıp. Şükrü Bey çok aktif bir arkadaşımızdı. Yaptığını bir tıkanma noktası olarak görüyorum" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

..
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 17:20:59
Güncelleme :30 Haziran 2009 Salı 17:52:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?