17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

AKP'li vekiller kampa giriyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), parti politikalarını masaya yatırmak üzere kampa girecek.
Ankara’ya yakın bir yerde yapılması planlanan kampta, hem hükümetin 1 yıllık performansı ve icraatları hem de yerel seçim sonuçları ayrıntılı bir şekilde ele alınacak.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve tüm milletvekilleri önümüzdeki ay kampa girmeye hazırlanıyor. Başbakan Erdoğan ve milletvekilleri, yoğun seçim maratonunun ve Meclis çalışmalarının ardından stres atacak. Birkaç gün sürmesi planlanan kampa, milletvekili eşlerinin katılıp katılmayacağı henüz netlik kazanmadı. Geçtiğimiz yıl Antalya Kemer’de kampa giren AK Parti, bu kez Ankara’ya yakın bir bölgede kamp yapacak. Kampın, Kızılcahamam’da veya Abant’ta yapılması bekleniyor.

Erdoğan’ın parti yönetimi ve milletvekilleriyle buluşacağı kamp boyunca, parti politikaları masaya yatırılacak. Erdoğan, hükümetin 1 yıllık icraatlarına ve performansına ilişkin milletvekillerinin görüşlerini alacak. Kamp boyunca yerel seçim sonuçlarının da muhasebesi yapılacak. Erdoğan, özellikle bazı illerdeki mağlubiyetin nedenlerini milletvekillerine soracak. Erdoğan, sorunlu illerin milletvekilleriyle ayrı ayrı görüşecek. Milletvekillerinin ayrıca kampta taleplerini iletmek üzere Başbakan ve bakanlarla ayrı odalarda görüşmeler yapmasına da imkan sağlanacak. Kampa, belediye başkanlarının da dahil edilip edilmeyeceği ise kesinleşmedi.

ANKARA-(İHA)
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2004 Çarşamba 14:59:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?