25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

AKP'ye siperli koruma!

AK PARTİ BİNASI ÖNÜNDE SİPERLİ KORUMA

Hakkari'de, bir ay önce PKK'lıların silahlı ve bombalı saldırı düzenlediği AK Parti İl Başkanlığı binası, önüne kurulan siperlerle korunuyor. Saldırının düzenlendiği parti binası girişindeki polis kulübesi önünde kum torbalarıyla siper oluşturulurken, nöbet tutan polisler 24 saat eli tetikte bekliyor.

Kayacan Caddesi'ndeki Hakkari Üniversitesi'ne ait 5 katlı binanın ikinci katında bulunan AK Parti İl Başkanlığı'na 2 kişi tarafından düzenlenen silahlı ve bombalı saldırıda can ve mal kaybı yaşanmamıştı. Saldırıda, parti binasının alt katında bulunan bazı iş yerleri ve güvenliği sağlayan polis kulübesinin camlarına ve duvarlarına kurşunlar isabet etmişti. Polis ekipleri, saldırının ardından AK Parti'nin bulunduğu bina etrafında kuş uçurtmuyor. Saldırının hedefindeki polis kulübesinin bulunduğu yerde kum

torbalarıyla siper yapıldı. Bina önünde nöbet tutan polis, siperin içinde 24 saat eli tetikle beklerken, gece hava karardığında Terörle Mücadele Şubesi ekipleri ve resmi kıyafetli polisler bina etrafında adeta kuş uçurtmuyor.

AK PARTİ BİNASI ÖNÜNDE SİPERLİ KORUMA
AK PARTİ BİNASI ÖNÜNDE SİPERLİ KORUMA
AK PARTİ BİNASI ÖNÜNDE SİPERLİ KORUMA
AK PARTİ BİNASI ÖNÜNDE SİPERLİ KORUMA
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2010 Çarşamba 15:25:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
M. SALİH ÖZBEY IP: 85.107.125.xxx Tarih : 26.08.2010 05:28:53

BU RESİMLER İBRET OLSUN HER YERE  DAĞITILMALI ! İŞTE AKP ve RECEP BEY’İN TÜRKİYESİ DİYE !

Bildiğiniz gibi bu fotoğraf, AKP İl binasının son halini gösteriyor.Bir İki gün önce çekilmişPolisleri 24 saat nöbet tutukları ,’Hakkari ‘AKP’nin il binası ..Sadece bu resim, AKP’nin Türkiye yi getirdiği noktayı en iyi delilidir. Referandum için başka söze gerek yok bu resimler her şeyi ne kadar da güzel anlatıyor.Görüntü sanki Savaş halinde ki bir ülkeden!Mesela, IRAK’ dan değil .Afganistan dan, da değil ..
Türkiye de Siperde bekleme halini gösteriyor.Asker değil nöbet tutanlar, polis
Ve bu manzara., Hakkari de ki ,AKP binasının görüntüsü…Yani Türkiye’den çekilmiştir..Bu resmi görenler,AKP'ye EVET mi diyecekler?. Bu resmi görenler, AKP ye Recep bey'e Evet derken hiç mi vicdanları sızlamayacak? Hiç mi kanlarına dokunmayacak?
AKP'nin ülkeyi, nerelere sürüklediğimi düşünmeyecekler mi?
Yani Öküzün trene baktığı gibi mi bakacaklar bu fotoğraflara?
Başta, CHP, MHP, DP, İP ve diğer Referanduma, HAYIR diyen kuruluşlar,
Bu Fotoğrafı büyütüp, tüm sokaklara. Astırmalıları..Ayrıca broşür olarak bastırıp, Miting alanlarında halka dağıtmalılar…İşte Recep bey’in, Türkiye'yi getirdiği nokta diye de not düşmeliler ..Ey vatanseverler, bu resimleri dostlarınıza ulaştırın…