25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Albayın kızından müthiş sözler

Cüneyt Özdemir'in dünkü programda konuğu İrtica Eylem Planı ile ilgili halen tutuklu bulunan Albay Dursun Çiçek'in stajer avukat olan kızı İrem Çiçek'ti.

Özdemir'in sorularıyla sıkıştırmaya çalıştığı 24 yaşınaki genç avukat usta spiker karşısında son derece iyi bir performans gösterdi.

Babasının suçsuzluğuna olan inancını vurgulayan genç avukattan istediği cevapları alamayan Cüneyt Özdemir bir ara, önündeki laptopa bakıp, Nazlı Ilıcak'ın twitter'dan yazdığı sözlerle kopya çekse de, genç kız duruşunu bozmadı.

İrem Çiçek'in Büyükanıt ile ilgili söylediği sözler ise hakkikaten ilginç bir çıkıştı.

Cnntürk canlı yayınına konuk olan İrem Çiçek, Yaşar Büyükanıt'ın yargılanması gerektiğini söyledi...

30 Ağustos'ta babasını ziyaret ettikten sonra canlı yayına çıkan İrem Çiçek ilginç bir çıkışta bulundu.

Hasdal Cezaevi'nde bulunan babasının son durumunu anlatan İrem Çiçek, eski Genelkurmay Başkanlarından Yaşar Büyükanıt'a çıkıştı. Çiçek, 'Asker siyasete girmemeli. Eğer girerse ki Büyükanıt girdi, o da yargılanmalıdır. Muhtırada bulunan bir askerin yargılanması gerekir' diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 11:43:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL ÖZKAN IP: 85.105.182.xxx Tarih : 31.08.2010 13:55:39

en son söyleneni ben ilk önce söyliyeyim evet BÜYÜKANIT yargılanmalıdır ama bu günkü anayasa ile değil bu günkü yargıçlarla deyil AKP nin hazırladığı ve hap gibi halkın önüne koyduğu bu anayasa ile hiç deyil hükümete muhtıra veren bir genelkurmay başkanı elbetde siyasete karışmış suç işlemiş sayılır ama bu zat hükümet başkanıyla danışıklı olarak bu haraketi yapdıysa  ona ceza deyil üstün hizmet madalyası verilir hiçbir genel kurmay başkanına tanınmayan olanaklar sunulur  ve altına trilyonluk zırhlı araç alınır örtülü ödenekden ne verilip alındığı ise meçhul bu anayasa ile olmaz bu yargıçlarla da olmaz

örnekmi adam eve gelir eşini bir başkasıyla zina halinde yakalar o öfkeyle içerdeki adamı bıçakla yaralar olaya güvenlik güçleri müdahale eder savcılık hakim derken yaralayan şahıs öldürmeye teşebbüsden 15 yıl alır yaralı hastanedeki tedavisinin ardından serbest kalır zina suç olmakdan çıkmışdır bir başka olay şahıs bir işyerini basar iş sahibine bıçakla sldırır yaralar mahkemeye çıkar serbest bırakılır efendim aşırı alkolin etkisiyle yapdığını bilmiyormuş aynı şahıs bir müddet sonra bu kez yolu keser trakdör sürücüsünü ağır şekilde yaralar yine her hangi bir ceza iele karşılaşmaz bu olaylar aralarında 25 km mesafe olan aynı vilayetin iki ilçesinde meydana  geliyor oğlunun borcundan dolayı resmen babasının üzerine olan işyeri hacz ediliyor   aynı mahkeme  bu kez borçlu gözüken evladın alacaklarını alamadığından dolayı mahkemeye verdiği senetler karşısında icra takipi yapmıyor  ve her iki mahkemedede temyiz yolunu kapatıyor  işte bu günkü yargının ve yargıçların hali ruhiyeleri onun için bu yasalar değişmeli değişmeli ama AKP ikdidarının yapmak isdediği gibi tek taraflı deyil bütün halkı kapsıyacak  şekilde  hakimin şahsi kanaatine göre deyil hukuk ve delillere göre ceza verilecek şekilde  o zaman  BÜYÜKANIT da yargılanır milletvekilide yargılanır başbakanda  ama bu yasalarla bu yargıçlarla deyil.