17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Alemdaroğlu'nun konuk olduğu Yunan TV'si raiting rekoru kırdı

 İstanbul Üniversitesi Rektörü Kemal Alemdaroğlu, Kıbrıs'ta Türkler'in hiçbir haksızlığa uğramasını istemediklerini söyledi.
Yunanistan aleyhine yapmış olduğu sözlerle Yunan kamuoyunu ayaklandıran İstanbul Üniversitesi Rektörü Kemal Alemdaroğlu ülkenin en büyük televizyon kanallarından ALTER televizyonunda yayınlanan haber programı "Kitrinos Tipos" programına telefonla katıldı ve gazeteci Makis Trantafilopilos'un sorularını cevapladı.
Kemal Alemdaroğlu, Kıbrıs'ta Türklerin hiçbir haksızlığa uğramasını istemediğini ve bu sebepten dolayı uyarı nitelikteki bir konuşma yaptığını söyledi. Alemdaroğlu, Çanakkale şehitlerini anma konulu panelde konuşacağı için maksadını aşmış olabilecek sözler sarfettiğini ancak kendisinin Türk-Yunan dostluğu için mücadele veren biri olduğunu vurguladı. Alemdaroğlu, kendisinin her Türk gibi Atatürk'ün torunu olduğunu ve "Yurtta Sulh Cihanda Sulh" politikasını her zaman desteklediğini belirtti. Makis Trantafilopulos'la yaklaşık 40 dakika görüşen Alemdaroğlu'nun katıldığı saatlerde program yüzde 32'lik raiting ile izlenme rekoru kırdı.
MANOL KOSTİDİ - ATİNA (İHA)
Yayın Tarihi : 31 Mart 2004 Çarşamba 17:47:33
Güncelleme :1 Nisan 2004 Perşembe 01:21:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?