20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Alex gemileri yaktı !

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex De Souza, kişisel internet sitesine gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Brezilyalı oyuncu, Fenerbahçe Kulübü'nün kendisini sözleşme yenileme konusunda oyaladığını ima ederek, bugünden itibaren gelen teklifleri değerlendireceğini söyledi.

Ve Alex patladı. Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza, kişisel internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada yönetimi suçlayarak, "Sözleşmem sezon sonunda bitiyor ve bu sır değil. Kulübümü seviyorum ve bu sevgiden dolayı onlarla görüşmeyi denedim. Son görüşmemiz Kasım ayında olmuştu ancak aradan geçen 2 aya rağmen hiç kimse beni aramadı. Sözleşmemin bitmesine 5 ay gibi bir süre kaldı kaldı. Futbolda zaman çok çabuk geçer. Kendim ve ailem için en doğru olarak şeyi yapmak zorundayım. Bugünden itibaren gelen teklifleri değerlendireceğim. Bu şekilde durup ne olacaksa olsun diye bekleyemem" dedi.

Henüz aklında bir şey olmadığını ve bir karar vermediğini vurgulayan Alex, "Fenerbahçe'yle konuşmadım. Beni arayanlar oldu (menajerler) ama onlara şimdi bu konuşmanın zamanı olmadığını söyledim. Ancak bir kararı verdiğim zaman sizi bilgilendireceğim. Bu noktadan sonra duyacağınız ya da okuyacağınız her şey spekülasyondan ibaret" diye konuştu.

Alex, 4 Ocak itibariyle ikinci yarı hazırlıklarına başladıklarını da paylaşarak, takımın son durumu ve kendi performansı hakkında da bilgiler verdi. Trabzonspor'la aralarındaki farkı kapatabileceklerini ifade eden Brezilyalı yıldız kişisel olarak da daha çok çalıştığını ve performansını her geçen gün artırmak zorunda olduğunu vurguladı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 11:48:05
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 12:13:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?