18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Alkol komasına girdi!

Ünlü Harun Kolçak uyuşturucuyu protesto ederken alkol komasına girdi. Başarılı şarkıcı Harun Kolçak uyuşturucuyla mücadele edeyim derken, alkol yüzünden hastanelik olduğu iddia edildi

Ayakligazete.com'un haberine göre; Sanatçı dün gece Mersin’in Silifke ilçesinde, eroinin kötülüğünü içeren “Evsiz Kediler Sokağı” adlı bir oyunda rol alacaktı. Harun Kolçak uyuşturucuyu protesto amaçlı bu tiyatro oyunu için, yola çıkmaya hazırlanırken talihsiz bir olay yaşandı.

Sıcak havada, içkiyi fazla kaçıran sanatçı, alkol komasına girerek, Badrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı... Böylece “Evsiz Kediler Sokağı” adlı oyunda da rol alamamış oldu.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2010 Pazar 16:50:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet ATAY IP: 212.156.58.xxx Tarih : 21.06.2010 11:06:32

Ben Harun Kolçağa değilde, Eşref Kolçağın talihsizliğine yanıyorum.Okadar yıllar sinemanın tepesinde olan ve sürekli bişeyler üreten adamın oğlunun düştüğü hallere bakın? İçler acısı bir durum. Harun Kolçak gibi bir adam kahroluyodur.. Harun Kolçağın yerinde olsaydım hemen Hollandaya gider, birini bulur evlenir ve sessiz bir hayat yaşardım. Alsın bahçeli göl kıyısında bir ev. Evcil hayvanları ve bahçe işleri ile uğraşsın. Kısacası evinin beyi olsun.Kafası dingin olur. Kötü alışkanlıklarıda terkeder. böylece.Burda kaldıkça ziyan olup gidicek garibim.. Bak ne güzel Devran Çağlar da gitti almanyada mis gibi kadınlığını yaşıyor. Türkiyede habire laf işitip kötek yiyeceğine yutdıışında kafasına göre özgürce yaşıyor.