18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Alkollü turistin acı sonu!

Kısa süre önce Antalya’ya yerleşen Rus turist, yarım şişe votka içtikten sonra girdiği denizde boğuldu.

Sahilde güneşlenen eşi ve kızı acı haberi alınca sinir krizleri geçirdi

Geçici ikamet belgesi ile Antalya’ya yerleşen Ulfir Abrarov, ailesiyle birlikte piknik yapıp denize girmek için Kemer karayolu üzerindeki Küçük Çaltıcak mesire alanına gitti.

Yanında eşi 69 yaşındaki Zubaryat Abrarova, kızı 24 yaşındaki Lina ve damadı 28 yaşındaki Amıryan Eduard ile Rusya’dan tatil için gelen akrabaları bulunan Abrarov, mangalda et pişirip, alkol aldı.

Yarım şişe votka içtikten sonra denize giren Ulfir Abrarov, boğularak yaşamını yitirdi. Rus turistin cesedi ailenin piknik yaptığı yerin 300 metre ilerisinde sahile vurdu. Abrarov’un ailesi uzun süre dönmeyen adamı aramak için sahil boyunca yürümeye başladı.

Plajda üzeri örtülü birinin yattığını gören Amıryan Eduard, gelip cesete baktı ve kayınpederinin olduğunu gördü. Eduard hemen durumu eşi ve kayınvalidesine haber verdi.Ölüm haberini alan eşi Zubaryat Abrarova ve kızı Lina Eduard koşarak cesetin yanına geldi. Eşinin kollarını sallayarak ayağa kalkmasını isteyen kadın gözyaşlarını tutamadı. Daha sonra cesetin yanına gelen kızı Lina ise babasının ayaklarına sarılarak ağladı.

.
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 12:08:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?