26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Altaylı'nın yerine kim geçecek?

Habertürk Gazetesi'nde, Tülin Daloğlu'nun görevden alınmasının ardından, şimdi de Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'nın görevine son verileceği iddia ediliyor.

Habertürk Gazetesi Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'nın koltuğuna Hüriyet Gazetesi Yazarı Ertuğrul Özkök'ün oturacağı iddia edildi.

Habertürk'ün Sahibi Turgay Ciner, bir süre önce Hürriyet Yazarı Ertuğrul Özkök'e "Hürriyet'ten daha iyi bir gazete yapmak ister misin?'' diye sordu. Özkök'ün "Olabilir" yanıtı üzerine ikili bu kez ayrıntıları konuştu. İddiaya göre, Ciner Grubu Ertuğrul Özkök'ü Habertürk Gazetesi'nin yönetimine getirerek daha etkili bir gazete yapmayı tasarlıyor. Bu değişiklikten Altaylı'nın da haberdar olduğu ve Ertuğrul Özkök'le konuyu telefonda konuştuğu iddia ediliyor.

Öte yandan, Habertürk TV'nin yönetiminde de önümüzdeki günlerde bir değişikliğe gidileceği konuşuluyor. Habertürk TV'deki değişikliğin, CHP kurultayında alınan reytingler dolayısıyla bir süre ertelendiği kulislerde dillendiriliyor.

 

...
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2010 Perşembe 18:17:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yaşar Yılmaz IP: 213.161.85.xxx Tarih : 28.05.2010 09:20:00

Fatıh Altaylı,ıstıkrarlı bır adam değil,kimin gemisine binerse onun ıslığını çalar.Gideceği malum oldu durumu kurtarmak için,gidişi gecıktirmek için Deniz Baykal yat aldı uydurma haberıni ortaya attı.Fatih Altaylı Aydın Doğan ve PO hakkında neler neler yazdı,şımdı bır bakacağız Habertürk'ten kovulunca Doğan Yayında calısmaya başlamış.Olmaz demeyin olur olur.