18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Amaç, boşanmaları önlemek!

Malezya'da hükümet artan boşanmaların önüne geçmek için "seksi yeniden keşfetme" kursları açtı.

El Arabiya’nın haberine göre, kısa bir süre önce yeni evliler için seks kursları açan ve krizdeki evlilikleri kurtarmak için çiftlere bedava balayı olanağı sunan hükümet şimdi de artan boşanmaları engellemek için kolları sıvadı.

Hükümet bu çerçevede, uzun süredir evli çiftlerin “libidolarını yeniden yükseltmek" ve “seksin keyfini tekrar hatırlatmak için" hafta sonu kursları açma kararı aldı.

Terengganu Eyaleti Aile Geliştirme Vakfı Başkanı Muhammed Şaferuddin Mustafa, “Birçok yaşlı çift ayrı odalarda uyuyor ve dolayısıyla birbirlerine olan yakınlıklarını kaybediyor. Bu sağlıklı bir durum değil. Evliliklerinin alacakaranlık dönemindeki çiftler bu yakınlığı da kaybedince daha sinirli ve gergin oluyor ve bu da boşanmaya kadar gidiyor. Bunun önüne geçmenin tek yolu da çiftlere eski heyecanları yeniden hatırlatacak ipuçları vermek" dedi.

Her 10 evlilikten 3’ünün boşanmayla sonuçlandığı eyalette çoğunluğun Müslümanlardan oluşması ise, kurslara katılımın şimdilik düşük seyretmesine yol açmış durumda.

Eyalet hükümeti geçen yıl da yeni evli çiftler için seks kursları açmış ve çiftlere cinsel arzuyu uyandıracak formüller önermişti.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2010 Pazartesi 12:20:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?