18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Ambulansla 'acil fuhuş servisi'

Trafiğin yoğun olduğu saatlerde müşterilerine ambulansla kadın servisi yapan iki kişi yakalandı. Şüphelilerden birinin tecavüzden arandığı ortaya çıktı.

İzmir’in Karataş semtinde, fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine Ahlak Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Ekiplerin araştırmalarında, fuhuş yapılan adres belirlendikten sonra takip başlatıldı.

Müşteri gibi davranan polis, telefonla konuşmalarının ardından fuhuşa aracılık yapan G.Y., para karşılığında fuhuş yapan G.C., F.D. ile kadınları erkeklere pazarlayan B.K.’yı gözaltına aldı. Fuhuş yapan kadınlar, ifadeleri alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Adrese kısa sürede ulaşım!

Polise ihbarda bulunan kişiler, trafiğin yoğun olduğu saatlerde şüphelilerin özel ambulans da kullandıklarını, böylelikle kadınların adreslere daha kısa sürede götürüldüklerini ileri sürdü. Polisin yaptığı ilk incelemede ise böyle bir tespitin henüz bulunmadığı öğrenildi.

Gözaltındaki şüphelilerden B.K.’nın, cezaevi firarisi olarak ve cinsel saldırı suçlarından arandığı, ayrıca hakkında 8 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası da bulunduğu için sahte kimlik kullandığı ortaya çıktı. G.Y. ile B.K., işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Vatan
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2012 Cumartesi 11:12:40
Güncelleme :7 Ocak 2012 Cumartesi 11:23:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
haci Ziya Gülkanat IP: 77.239.36.xxx Tarih : 7.01.2012 22:56:51

Devlet kontrollerindeki Genelevlerin kapatilmasinin ardindaki sir perdeleri Fuhus cetelerinin nelere kadir oldugunu aciklamaya yeterde artar bile,Türbanli Fahiseleri Metruk mahalde münübüs icinde Pazarlayan ceteleri Sivasta Gözümle Sahidim,Genelevlerinde Zina yapiliyor diyen Zihniyet Kendisini Seriatin Kati Kurallarinda zannediyor,Sehrin disindaki Fuhusu Mahalle arasina getirdiklerinin farkinda bilem degiller,Kendilerine komsu yaptiklarinin farkinda bilem degiller.Ayni PKK acilimi gibi Teroristi bizlere Kapi komsu yaptiklari gibi,Terorist yanibasimizda haril haril calisiyor,Iste ayni Dar cerceveli Zihniyetin bariz ürünlerini hep beraber yasamaktayiz.Binmisiz bir Alemete,Gidiyoruz AKP Zihniyetiyle hep beraber Kiyamete.!!!