30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Ameliyat sonrası kaç kilo verdi?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Libya Ulusal Geçiş Konseyi Başkanı Mustafa Abdulcelil görüşmelerinin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Dolmabahçe Başbakanlık Çalışma Ofisi'ndeki basın toplantısı sonrası sağlık durumu sorulan Erdoğan, "Şu an sağlıklı olduğum için karşınızdayım. Herhangi bir sıkıntı söz konusu değildir. Hergeçen gün daha iyiye gidiyor" dedi. Erdoğan, ameliyatın ardından geçen süreçte 4 kilo verdiğini belirtti.

GÜL'ÜN GÖREV SÜRESİ 7 YIL

Cumhurbaşkanı'nın görev süresiyle ilgili soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Konuyla ilgili Bülent Bey açıklama yaptı. Düşüncemiz Cumhurbaşkanımız'ın süresinin 7 yıl olması istikametindedir. Parlamentoda olması gereken bir süreç varsa, hemen anayasa komisyonunda yeni yılla birlikte gündeme gelir" diye konuştu.

FRANSA'YA SERT MESAJ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Sözde Ermeni Soykırımını inkar edenlerin cezalandırılmasını öngören, 22 Aralık'ta da Fransa Ulusal Meclisi Genel Kurulunda görüşülecek olan teklifin, Türkiye-Fransa ilişkilerinde tamiri zor hasarlar açacağını sayın Sarkozy'e çok açık ve net şekilde ifade ettim. Böyle bir girişim hiç kimseye yarar sağlamaz'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Batılı kaynakların 8 Mayıs 1945'de öldürülen 100 fransız askerini öne çıkarırken sayısı 45 bin olduğu söylenen Cezayirli şehitlerden bugün hiç kimsenin bahsetmediğini ifade ederek, ''Aynı şekilde 1994'de Ruanda'da 800 bin insanın katledilmesinden Fransa'nın rolü hiç tartışılmıyor. Hiçbir tarihçi, hiçbir siyasetçi bizim tarihimzde soykırım göremez. Soykırım görmek isteyenler dönsünler ve kendi kirli kanlı tarihlerine baksınlar'' dedi.

PARTİ İÇİNDE AYRILIK YOK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sporda Şiddet Yasası ile ilgili olarak, bazı arkadaşlarının farklı açıklamalarda bulunmuş olabileceğini belirterek, "Ama nihai açıklama, çıkan son karardır. Dolayısıyla partimizin içerisinde, herhangi bir ayrılık-gayrılık böyle bir şey söz konusu olamaz" dedi.

DHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2011 Cumartesi 15:13:38
Güncelleme :17 Aralık 2011 Cumartesi 16:50:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?