26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Anahtar deliğinden katil oldu!

İstanbul Esenyurt’ta ayrıldığı eşi Hacer Gündoğdu’yla (48) tartışan Şemsettin Gündoğdu (55), komşusuna sığınan eski eşini anahtar deliğinden ateş ederek öldürdü.Gündoğdu, olayın ardından başına sıktığı kurşunla ağır yaralandı.

Olay, Esenyurt Merkez Mahallesi’nde geçtiğimiz salı günü meydana geldi.

3 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrıldığı eski eşi Hacer Gündoğdu’nun Meşe Sokak Numara 44’teki evine giden Şemsettin Gündoğdu, eski eşiyle barışmak için konuşmaya başladı.

5 çocukları bulunan çift arasında bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hacer Gündoğdu, kocasından kaçmak için hızla evi terkederek karşı komşusunun dairesine girdi.

Saldırgan ağır yaralı

Gündoğdu, çelik kapıyı da kapatarak eski eşinin içeriye girmesini engelledi. Ancak hırsla daireye girmek için bir süre kapıyı yumruklayan Şemsettin Gündoğdu, daha sonra tabancasının namlusunu anahtar deliğine dayayarak ateş etti. Kapının arkasında bekleyen Hacer Gündoğdu, merminin başına isabet etmesi sonucu öldü. Polis, kaçan Şemsettin Gündoğdu’yu Kıraç beldesinde kıstırdı.

Polise ateş eden Gündoğdu, yakalanacağını anlayınca tetiği bu kez kendisini öldürmek için çekti. Başından ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Gündoğdu’nun hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 10:02:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?