23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Anelka Fener’e imzayı attı

Fenerbahçe, İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City’den transfer ettiği ünlü Fransız golcü Nicolas Anelka ile üç buçuk yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Fenerbahçe’nin anlaşmaya vardığı Fransız golcü Nicolas Anelka, ’’dünyanın en büyük kulüplerinden birine geldiğime inanıyorum. Birlikte birçok başarılara imza atacağız’’ dedi.

’Takım arkadaşlarıma saha içinde elimden gelen yardımı yapacağım’ da diyen Anelka, "bütün eforumu kullanacağım, taraftarlarımızı mutlu etmeye çalışacağım. Onlar mutlu olursa ben de mutlu olurum" dedi.

Fenerbahçe’yi daha önceden bildiğini ve takip ettiğini de belirten ünlü golcü, "Fenerbahçe’ye geldiğim için çok mutluyum" dedi.

Özaydınlı: "Transferler devam edecek"

Fenerbahçeli yöneticilerden Murat Özaydınlı da transferlerin devam edeceğini belirterek "bugün Fenerbahçe de dünya yıldızlarının oynamak için tercih ettiği kulüpler arasındadır" dedi.

26 yaşındaki ünlü futbolcu için düzenlenen törene Özaydınlı’nın yanında Fenerbahçe Yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp de katıldı.

Kutlualp: "Transfer için üç ay bekledik"

Transfer için Yönetim Kurulu üyeleriyle oturup bir strateji belirlediklerini belirten Kutlualp ise "Fenerbahçe’ye trasferi üç ay önce de gerçekleştiribilirdik. Fenerbahçe’ye, ilkelerine ve sistemine uygun bir transfer olması için bugüne kadar bekledik" dedi.

Zor bir transfer gerçekleştirdiklerinin altını da çizen Kutlualp, "içimizden dua ediyorduk. Dün akşam imzalanan anlaşmayla bu transferi gerçekleştirdik. Kesinlikle Fenerbahçe prensiplerine bağlı bir transfer gerçekleşmiştir. Çok mutluyuz" dedi.

Dün akşam İstanbul’a geldi

Ünlü golcü Anelka, İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City’den transfer edildi. Ünlü golcü, dün akşam sarı lacivertli yöneticilerden Hakan Bilal Kutlualp’la birlikte İstanbul’a gelmişti.

AA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2005 Pazartesi 13:32:50
Güncelleme :31 Ocak 2005 Pazartesi 13:38:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?