18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

ANKARA'da Kültür ve Sanat Etkinlikleri

 

ALTINDAĞ BELEDİYESİ
3. ANKARA KÜLTÜR VE SANAT FUARINDA

          Altındağ Belediyesi, Ramazan ayında gıda yardımları ve toplu iftar yemeklerinin yanı sıra çeşitli sosyal etkinliklerini de sürdürüyor. 3. Ankara Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında, 1-16 Kasım tarihleri arasında düzenlenen fuarda stant açan Altındağ Belediyesi, burada proje ve hizmetlerini halka tanıtıyor. Hizmetleri tanıtıcı slayt gösteriminin de yapıldığı standı Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin ÇELİK, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali COŞKUN ziyaret etti.

            Altındağ Belediye Başkanı M. Ziya KAHRAMAN, Başbakan ERDOĞAN’a özellikle Toplu Konut Projeleri ile ilgili bilgiler verdi. Projelerin bir kısmının bitmek üzere bir kısmının da yapımının devam ettiğini belirten Başkan KAHRAMAN, eski Altındağ diye tabir edilen gecekondu bölgelerinde artık modern ve sağlıklı binaların yükseldiğini anlattı.,

            Kasım ayının 16 sına kadar sürecek Belediye standında, proje ve hizmetler anlatılmaya, slayt gösterimleriyle devam edilecektir. Ziyaretçilere ücretsiz broşür, kitap dağıtımına da devam edilmektedir. Standın ziyaretine Ankaralılar ve de özellikle Altındağlılar davet edilmektedir.

3. Ankara Kültür ve Sanat etkinlikleri çerçevesinde Altınpar Anfa B salonunda da “Aşıklar Şöleni” düzenlendi. Şölene Muhlis Denizer, Paşa Susanoğlu, Behran Aktemur, Yakup Temeli katılırken, Karaşar Folklor Ekibi de gösteri yaptı. Şölende izleyenlere ve halka lokma ikramı da yapıldı.

Ayrıca Ramazan’ın ilk günlerinde yapılan etkinliklerde de iki gün boyunca Kültür Bakanlığı işbirliği ile “Ozanlar Şöleni” düzenlendi. Hüseyingazi ve 29 Ekim Kültür Merkezlerinde gerçekleştirilen şölene yaklaşık 23 ozan katıldı.

Yayın Tarihi : 6 Kasım 2003 Perşembe 00:00:10
Güncelleme :10 Kasım 2003 Pazartesi 11:40:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?