26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Ankara'da şok eden olay!

Başkentte üvey kızkardeşini bilezikleri için öldüren bir kişi gözaltına alındı. Zanlının kardeşini cesedini attığını söylediği yerde ise ceset bulunamadı.

Alınan bilgiye göre, Dursun Ç. (55) isimli bir kişi babaları ayrı anneleri bir olan üvey kızkardeşi Meryem Dirimehmet'in (51) geçen yıl Temmuz Ayı'nda kaybolduğu yönünde polise başvuruda bulundu. Bunun üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Kayıplar Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Geçen süreye rağmen Meryem Dirimehmet'ten haber alınamaması üzerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri de olayla ilgili çalışma başlattı. Dursun Ç.'nin kızkardeşini en son Temmuz Ayı'nın 14'ünde gördüğünü söylemesine rağmen Meryem Dirimehmet'in 16 Temmuz'da GATA'da tedavi gördüğünün tespit edildi.

Dursun Ç.'nin ifadelerindeki çelişki üzerine şüpheler üzerinde toplandı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri Dursun Ç.'yi memleketi olan Çankarı'nın Şabanözü İlçesi'nde gözaltına alarak Ankara'ya getirdi. Zanlı polis sorgusunda cinayeti itiraf etti.

Meryem Dirimehmet'in çocuğu olmadığı için eşinden boşanmasının ardından kardeşi Dursun Ç. tarafından Almanya'da çalışan zengin bir kişi ile evlendirilmek istediği belirlendi. Dursun Ç. ile aynı binada kapıcı dairesinde oturan Meryem Dirimehmet, bu evliliğe razı olmayarak başka yere taşındı. Bu nedenle iki kardeş arasında dargınlık yaşandı. Meryem Dirimehmet, evli ve üç çocuk babası bir kişi ile dini nikahla yaşamaya başladı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Dursun Ç.'nin başka kadınlarla dost hayatı yaşadığı belirlendi. Dursun Ç. bu nedenle parasal sıkıntıya düşünce aralarında dargınlık olan kızkardeşinden yardım istedi.

Kızkardeşini Bağlum'a götürdü. Zanlı Dursun Ç. aralarında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma sırasında Dursun Ç. kızkardeşine bir tokat attı. Atılan tokadın etkisiyle yere düşerek kafasını taşa vuran Meryem Dirimehmet olay yerinde hayatını kaybetti.

Bunun üzerine zanlı Dursun Ç. hayvan kesiminin yapıldığı ve moloz döküldüğünü söylediği Bağlum çıkışındaki boş araziye kardeşinin cesedini attı. Üzerine de moloz çuvallarını örterek kızkardeşinin kolundaki 7 bileziği de alarak olay yerinden ayrıldı.

Olaydan yaklaşık bir buçuk yıl sonra cinayetin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan zanlı Dursun Ç. 'ye Cinayet Büro Amirliği ekipleri kardeşinin cesedi attığı yeri göstermesini istedi. Zanlının gösterdiği yerde K-9 köpeklerin de kullanıldığı aramalarda şu ana kadar ceset bulunamadı.

Zanlı polis sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2010 Cuma 13:29:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?