17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Ankara'da sol yine biraraya gelemedi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için birbirleriyle yarışan ve sık sık "Kim çekilsin?" tartışmalarına konu olan CHP'nin adayı Yılmaz Ateş ile SHP Genel Başkanı ve adayı Murat Karayalçın yine biraraya gelemedi. Karayalçın'dan önce yemeğe gelen Ateş, Karayalçın'ı beklemeden ayrıldı.
Tunceliler Dayanışma ve Kültür Vakfı Çiftlik Restaurant'ta yemekli bir gece düzenledi. Yemeğin başlama saati 20.00 olmasına karşın, Yılmaz Ateş yaklaşık 10 dakika önce geldi. İçeride 5 dakika kadar duran Ateş, Karayalçın'ın da katılacağı yemekten ayrıldı. Çıkışta gazetecilerin sorularına "Belki gelebilirim" diye yanıt veren Ateş, geçen süre zarfında geri dönmedi. Ateş'ten sonra Karayalçın da yemeğe katıldı. "Ankara'nın mimarı" diye takdim edilen Karayalçın'a davetliler yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Burada gazetecilerin sorularını cevaplandıran Karayalçın, Ateş'in ayrılmasıyla ilgili olarak "Herhalde işi vardır" dedi.
Yemeğe kimin davetli olup olmadığına ilişkin herhangi bir düşünce içerisine girmediğini ifade eden Karayalçın, yemekte zaten sosyal demokratların bulunacağını bildiğini söyledi.
HASAN ESEN - ANKARA (İHA)
Yayın Tarihi : 24 Mart 2004 Çarşamba 23:23:31
Güncelleme :24 Mart 2004 Çarşamba 23:28:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?