25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Ankara'da soygun dehşeti

Ankara'da banka soygunu

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bir banka şubesini soyarak kaçan kar maskeli 2 zanlıdan biri, yakalanacağını anlayınca tabancayla kafasına ateş ederek ağır yaralandı.

Diğer soyguncu A. Ö. de polisler tarafından gözaltına alındı. Bu arada bankadan çalınan paralar ile banka güvenlik görevlisinin tabancası da otomobilde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Uzayyolu Caddesi'ndeki bir bankaya ait şubeye gelen kar maskeli 2 şahıs, banka görevlilerini silahla etkisiz hale getirip bankadan yaklaşık 100 bin TL'yi alarak otomobille kaçtı.

Şahısların yakalanması için çevrede çalışma başlatan polis, 389. Sokak'ta soyguncuların kullandığı plakasız aracı durdurdu. Karşısında polisi gören zanlılardan biri, panikleyerek araçtan inip tabancayla kafasına ateş etti.

Ambulansla Onkoloji Hastanesi'ne kaldırılan zanlının sağlık durumunun ağır olduğu bildirilirken, diğer zanlı ise polis tarafından gözaltına alındı.

Otomobilde yapılan aramada bankadan çalınan paralar ile banka güvenlik görevlisinin tabancası da ele geçirilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 18:58:00
Güncelleme :8 Ocak 2009 Perşembe 19:21:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
avni bulut IP: 78.160.71.xxx Tarih : 9.01.2009 21:06:59

yaptıgınız yorumlarda kımsı calıntı arc kımsı bılmem ne dıye agır ıtam larda bulunuyo.arac kıralanmıstır. bır dıgerı talat b. panıklemden dolayı degıl ısledıgı bu sucun aılesını ıtıbarını sarsacanı dusunerek kafasına sıkmıstır.bu acı hepmızı ıcını yeterın ce yakmıstır.adlı yonden sıcılınde hıc bır lekesı bulunmayan talat b. nın daha fazla abuk subuk ıtamlarla tartısılmasını ıstemıyorum. bızım acımız bıze yeter. kendı sı bızat olmeden onceden kendı ıstegıyle organlarını bagıslamıstır.