22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANASAYFA

Anne-babaları şok eden maildeki korkunç iddia!

Son zamanlarda internette mail yoluyla forward edilen bir uyarı, anne-babaları büyük paniğe sevketti. 'Önemli Uyarı' başlığıyla bilgisayar ekranlarına düşen bu satırlardaki korkunç bir iddia ve yakın zamanda yaşandığı belirtilen olaylar, tüyleri diken diken ediyor. İddiya göre, uyuşturucu tuzağına düşürülen gençlerin, 'organ mafyası' tarafından 'böbrekleri' çalınıyor!.. 

Özellikle büyük kentlerde yaşayan ailelerin korkulu rüyası olan 'uyuşturucu' illetinin boyutları internette dolaşan bir iddia ile yeniden gündeme geldi.

Ekranlara mail yoluyla düşen satırlarda aktarılan olaylar, uyuşturucu ve organ mafyasının işbirliği içine girerek, gençlerin önce uyuşturulup, sonra böbreklerinin çalındığını ve bu dehşetin uzun süredir devam ettiğini belirtiyor.

İddiada, uyuşturucu ve organ mafyasının nasıl bir işbirliği içinde olduğu ise, olayın vehametini bir kez daha ortaya koyuyor.

'Önemli Uyarı!' başlığı ile bilgisayar kullanıcılarının ekranlarına düşen ve yakın zamanda yaşandığı iddia edilen olayda bir genç, cumartesi gecesi bir partiye katılır. Gece ilerledikçe alkolle başlayan eğlence, uyuşturucu ile devam eder. Olayın kahramanı delikanlı, bu partide tanıştıdığı ve hoşlandığı bir genç kız tarafından başka bir partiye davet edilir ve gece burada devam eder. Ancak bu partiye katılanlar da alkolün yanısıra uyuşturucu da almaktadır. İddiaya göre, partiye sonradan katılan bu gence de yeni tanıştığı kız arkadaşı tarafından sabahın ilk saatlerine kadar bol miktarda uyuşturucu verilir. Daha sonra bu genç uyandığında içi buzla doldurulmuş bir küvette çırılçıplaktır. Hala içkinin ve uyuşturucunun etkisinde olduğunu hisseden delikanlı, etrafına baktığında yalnız olduğunu anlar. Gencin çıplak göğsünde ise, rujla yazılmış bir kağıtta, "Hemen 112’yi ara yoksa öleceksin!" yazmaktadır. 
Küvetin yakınında bir telefon gören ve panikle telefona sarılan delikanlıya cevap veren operatör, hemen küvetten çıkmasını ve bir aynanın karsısına geçmesini söyler. Genç, göğsünde hiçbir anormallik görmediğini bildirir. Telefonun diğer ucundaki ses, sırtını dönüp bakmasını istediğinde mafya kurbanı genç, sırtında 2 tane büyük yarık olduğunu fark eder. Bunun üzerine operatör, onun tekrar buz dolu küvete dönmesini ve orada ambulansı beklemesini söyler.

Hastanede yapılan incelemeden sonra, tek amacı felekten bir gece çalmak olan genç delikanlının 2 böbreğinin çalınmış olduğu anlaşılır!..

Kenthaber'e de mail yolu ile yapılan ihbarda adı açıklanmayan genç, şu anda bir hastanede alete bağlı olarak yaşamakta ve dokularına uygun böbrek beklemekte. Yine iddiya göre, uyuşturucu mafyasıyla işbirliği içinde olan organ mafyası, sadece profesyonellerle çalışıyor ve büyük şehirlerde bu yöntemle faaliyet gösteren pek çok aktif grup var. New Orleans ve New York merkezli mafya adına çalışan bu gruplar, özellikle İstanbul ve Ankara'da cirit atıyor. 

Mehmet Aycan-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2005 Çarşamba 12:14:41
Güncelleme :30 Haziran 2005 Perşembe 00:27:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?