18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Anne-babaya YGS kurşunu

Sivas'ın Divriği ilçesinde bir genç, tartıştığı anne ve babasını silahla yaraladı.

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) düşük puan aldığı gerekçesiyle annesi Elif Y. (42) ve babası Hasan Y.(46) ile sürekli tartıştığı iddia edilen Ferhat Y. (20), öğle saatlerinde Ulu Cami Mahallesi'ndeki evlerinde yine ailesiyle tartıştı.

Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan genç, babasına ait tabancayı alarak anne ve babasına ateş açtı. Tarihi Ulu Cami'de öğle namazını kılan vatandaşlar, silah seslerini duyarak durumu polise bildirdi.

Vücuduna 8 kurşun isabet eden baba Hasan Y. ve sol ayak bileğinden tek kurşunla yaralanan anne Elif Y, ambulansla Divriği Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sağlık durumu ciddiyetini koruyan baba Hasan Y, buradaki ilk müdahalenin ardından ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.  Ameliyata alınan baba Hasan Y'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Anne Elif Y. de Divriği Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından otomobille CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne getirildi.

Ferhat Y'nin, anne ve babasını yaraladığı silahı evde bırakarak polise teslim olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

AA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2012 Pazar 10:39:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar ertas IP: 94.135.148.xxx Tarih : 29.04.2012 12:08:56

Agirmi basma olduda bu duruma gedi dememek elde degil toplumu hasta duruma getirdiler herkez yüksek okula gitsin herkez bir bas olsun  herkez parayi bulsun herkez bey olsun( biz deki bey anlami  ) herkez ben baskayim olsuna yanlis idare hal ve hareket ve tutumlardan maalesef görün halimizi  görün beni ayaklarina gömüldük

aslinda bir cöpcü cöpcü gibi is yapabilse bir isci aslinda hey degil bey diye cagrilabilse bas olanlar bas olduklarini mesuliyet te olduklarini  bu alt kisimlar olmayinca onlarin basliklari spka basligini gecmez bir bile bilseler birde bunu yasalar bir  tamlayabilse  okuyan okudu okumuyan bu oldu  az para aldi parayi buldu bulamadi is garantisi varsa sosyal yasalar hükümet arkasinda ise gece kondu degil bir dairede yasiyorsa birde bey hitab edilyorsa bana ne el alemin kac koyun kac kecisi hesabi  lafimizi bi hayat sartlari %90 kisi söyliyecek ve yasantisina devamve güzel saglikli bi toplum dogacak ve güzel bir memlet  olacak 2022 engelli sosyal yasa memlektimizde cikardilar engelli olanlara bir güzel haklar getirdiler engelli olmamak daha güzel ama var olanlarada bir hak getirmek cok cok daha güzel bu güzelligi engellilerde saglam olanlarda ne güzel paylasmakta  kimse kimseye eskisi gibi agir gelmemekte bu yasad calismasi olanlara ayrica tesekkürler bitr gün bir cpcüyüde eldiveni ile temiz trasi ile  dügmeye basarak teknik ile calisarak cöp tasidigini bey diye anildigini görebilirsek ne mutlu bize ve avrupada oldugu  gibi cöp isine girmek icin binlerce kisi sira beklemede