20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Antalya'da aşk cinayeti: 2 ölü

ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde 38 yaşındaki müteahhit Demir Genç ile su tesisatçısı 29 yaşındaki Muharrem Ünver, dün gece alkol aldıkları evde bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetin, müteahhidin birlikte olduğu evli kadın yüzünden işlendiği ortaya çıktı.

Demir Genç ile inşaatlarında su tesisatçılığı yapan Muharrem Ünver, dün saat 21.30 sıralarında buluştu. Eşi ve 4 çocuğu Antalya'da yaşayan ve kendisi işleri nedeniyle Korkuteli'nde bulunan Demir Genç ile evli ve 2 çocuk babası Muharrem Ünver, Genç'in kendisine ait apartmandaki dairesine geçti. Bu sırada eve Genç'in gizli aşk yaşadığı Z.Ç. geldi. Evdeki 3 kişi alkol almaya hazırlanırken kapı çaldı. Eve gelen Z.Ç.'nin boşanma davası açtığı eşi O.Ç., Demir Genç'i 15 ve Muharrem Ünver'i 5 yerinden bıçakladı, eşine ise dokunmadı. Olayın ardından evden kaçan O.Ç, izini kaybettirirken, Z.Ç ise polisi arayarak iki kişinin öldürüldüğünü söyledi.

Cinayetin işlendiği eve gelen polis, cinayetin ardından kaçan O.Ç.'nin Genç'in kredi kartlarını, ruhsatlı tabancasını ve otomobilini aldığını belirledi.

Cinayetin görgü tanığı ve polise ihbar eden Z.Ç. gözaltına aldı. Gece geç saatlere kadar devam eden olay yeri incelemesinin ardından Demir Genç ve Muharrem Ünver'in cesedi, otopsi için Antalya’ya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Öldürülen Demir Genç ve Muharrem Ünver’in yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirirken, polis cinayeti işlediği iddia edilen O.Ç.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

...
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 11:22:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?