25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Antalya'da feci kaza!

Antalya-Kemer karayolunda bir otele ait servis midibüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti. 25 yaralının tedavisi sürerken, araçta bulunduğu öne sürülen 1 kişiye ulaşılamadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, saat 17.45 sıralarında soyadı belirlenemeyen Metin isimli sürücünün yönetimindeki 07 BKE 06 plakalı servis midibüsü, Antalya-Kemer karayolu Büyükçaltıcak mevkinde yoldan çıkarak yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Araç uçurumun 40 metrelik bölümünde çam ağaçlarının arasına sıkışarak asılı kaldı. Kazada yaralılardan kurtarılamayanlarla birlikte toplam 4 kişi hayatını kaybetti. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi ile Yıldız Andeva ve Anadolu Hastanesi'ne kaldırılan 25 yaralının tedavileri sürüyor.

Öte yandan, kazadan önce midibüste olduğu öne sürülen ve ulaşılamayan 1 kişi, polis ve sivil savunma ekipleri tarafından aranıyor.

VALİ YARDIMCISI EREN KAZA MAHALLİNDE

Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, olay yerine gelerek, kaza hakkında bilgi aldı. Vali Yardımcısı Turan Eren, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Kazanın nasıl meydana geldiği ile ilgili bilgi bilgi henüz yok. Bazı söylentiler var. Servis midibüsünün önündeki kamyondan demir düştüğü ve kazanın bu nedenle meydana geldiği yönünde bazı söylentiler var. Çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 20:47:19
Güncelleme :8 Ekim 2010 Cuma 09:10:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?