25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Antalya'da tüp faciası!

Tüp, bomba gibi patladı: 3 ölü

Antalya'da, beş katlı bir iş merkezinde sabah saatlerinde çıkan yangında üç kişi hayatını kaybetti

Sabah saat 08.15 sıralarında Antalya Muratpaşa İlçesi Tahıl Pazarı Mahallesi İsmetpaşa Caddesi'nde bir iş merkezinde çıkan yangında, Aziz Demircioğlu, Tuğba Anat ve Mustafa Kınay hayatını kaybetti.

Söndürme çalışmaları sırasında yaralanan itfaiye eri Ömer Selçuk da Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.Yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

YANGIN ÇIKTI

Antalya'da, beş katlı bir iş merkezinde sabah saatlerinde meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı.

Patlama anında çevreye savrulan cam kırıklarından hafif şekilde yaralanan bir vatandaşın tedavisi olay yerinde yapıldı. Bu arada kaybolan bir vatandaş ekipler tarafından aranıyor. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi geldi. Alevlerin kontrol altına alınması için yoğun çalışma sürüyor.

GAZ SIKIŞMASI NEDEN OLDU

Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş sabah saat 08.15 sıralarında Antalya Muratpaşa İlçesi Tahıl Pazarı Mahallesi İsmetpaşa Caddesi'ndeki iş merkezinde çıkan yangının gaz sıkışmasından kaynaklandığını açıkladı. Kocabaş, sabah saatlerinde personelin elektrik düğmesine basmasıyla sanayi tüpünün patlamasıyla başlayan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 1 kişinin ağır yaralandığını söyledi. Ölenlerin kimliklerinin belirlenmediğini ancak Faik Demircioğlu ve Tuğba Anat olduğunun tahmin edildiğini belirten Kocabaş, yangının bina içerisinde devam ettiğini de sözlerine ekledi.

İHBARDAN 4 DAKİKA SONRA OLAY YERİNDEYDİK

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan ise yaptığı açıklamada, ekiplerin ihbardan 4 dakika sonra olay yerine ulaştığını söyledi. Pehlivan, "Diğer ekipleri ise 3'er dakika arayla olay yerine ulaştı." Dedi. Gaz sıkışması sonucu çıkan yangında hayatını kaybeden 2 kişiye ulaşıldığını ifade eden Pehlivan, 1 kişinin ise hala kayıp olduğunu söyledi

 


 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 11:15:21
Güncelleme :3 Haziran 2009 Çarşamba 12:53:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?