24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Arabayı içindeki bebekle kaçırdılar!

İstanbul Güngören'de 34 VP 6134 plakalı otomobil, Güngören Bağcılar yolu üzerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kaçırıldı. İhbarda bulunan aile , kaçırılan aracın içerisinde, henüz 3.5 aylık olan bebeklerinin de bulunduğunu söyleyince polis alarma geçti.

Güngören ve çevresi abluka altına alındı. Polisin her yerde aradığı araç, Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki bir sokakta terk edilmiş vaziyette bulundu. Şahısların, bebeği araç içinde bıraktıkları ve aracın kapılarını kilitledikten sonra kaçtıkları anlaşıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, aracın kapılarının açılması için itfaiyeden yardım istedi. Kapının açılması için çalışma başlatılırken, bebeğin ailesinin de olay yerine gelmesi beklendi.

BEBEK KURTARILDI

Güngören'de, kontör almak için telefon bayiine giren Uğur Nadış'ın yol kenarına park ettiği otomobili, içerisindeki 6 aylık bebeği Ali ile birlikte kaçırıldı. Kapıları kilitli halde terk edilmiş vaziyette bulunan otomobildeki küçük bebek, yaklaşık 1 saat otomobilde kilitli kaldıktan sonra kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre Uğur Nadış, 34 VP 6134 plakalı otomobilini içerisinde 6 aylık bebeği Ali ile birlikte Güngören Bağcılar yolu üzerinde park etti. Kontör almak için aşağı inen Nadış, anahtarı aracın üstünde bıraktı. Bu sırada aracın yanına yaklaşan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, anahtarı üstünde bulunan otomobili Ali ile birlikte kaçırdı. İhbarda bulunan Uğur Nadış, kaçırılan aracın içerisinde, henüz 6 aylık olan bebeklerinin de bulunduğunu söyleyince polis alarma geçti. Güngören ve çevresi abluka altına alındı. Polisin her yerde aradığı araç, Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki bir sokakta terk edilmiş vaziyette bulundu. Şahısların, bebeği araç içinde bıraktıkları ve aracın kapılarını kilitledikten sonra kaçtıkları anlaşıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, aracın kapılarının açılması için itfaiyeden yardım istedi. Kapının açılması için çalışma başlatılırken, olup biteni meraklı gözlerle izleyen küçük Ali etraftakilere gülücük saçtı.

Çalışmalar sürerken baba Uğur Nadış'a aracın bulunduğu bildirilerek, olay yerine gelmesi söylendi. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen Nadış, korku içinde bebeğinin iyi olup olmadığını sordu. Aracın içindeki oğluna bakarak iyi olduğundan emin olan Nadış, kendisinde yedek anahtar olduğunu belirterek itfaiyenin aracın camını kırmasını istemedi. Bunun üzerine baba Uğur Nadış, yedek anahtarı almak üzere polisler eşliğinde evine gitti. 15 dakika sonra olay yerine gelen Uğur Nadış, otomobilinin kapısını açarak bebeğine kavuştu. Baba ve oğlun kavuşması sırasında duygusal anlar yaşadı. Basın mensuplarına açıklama yapmak istemeyen Uğur Nadış, kucakladığı bebeği ile birlikte başka bir araçla olay yerinden ayrıldı.

Kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kaçırılan 34 VP 6134 plakalı otomobilde parmak izi incelemesi yapılırken, şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 18:27:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?