20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Aragones hedeflerin adamı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün resmi dergisinin temmuz sayısında "Yeni bir döneme giriyoruz" başlıklı yazısında, "Yeni teknik direktörümüz ile birlikte, profesyonel futbol (A) takımımızda yeni bir döneme adım atıyoruz.

Uzun araştırmalar ve değerlendirmeler sonucu, kariyerine ve bizim belirlediğimiz hedefler doğrultusunda Fenerbahçe’yi daha ileri noktalara taşıyacağına inandığımız Sayın Aragones’in, yeni hocamız olmasına karar verdik ve bu kararımızı da bir süre önce kamuoyu ile paylaştık. Yeni hocamız ve teknik kadrosuyla Fenerbahçe’nin hem yurt içi hem de Avrupa’daki hedefleri açısından iyi bir sezon geçireceğine inanıyoruz" dedi.

Göz ardı edemeyiz

Geçtiğimiz sezon Devler Ligi’nde gelinen yere, kazanılan başarılara rağmen, yurt içinde belirlenen hedeflerin gerisinde kaldıklarına dikkat çeken Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Çok kolay bir şekilde elde edebileceğimiz şampiyonluğu kaçırmamız ve bu nedenle tüm camiamızda yaşanan burukluğu ortadan kaldırma düşüncemiz, yeni teknik direktör arayışımızda etkili olmuştur. Eğer kazanılan bir takım başarılar nedeniyle, bir takım başarısızlıkları göz ardı etmeye, tolere etmeye kalkarsak, bunu F.Bahçe’de gelenek haline getiririz ki, bu da F.Bahçe’nin geleceği açısından çok büyük bir tehlike oluşturur." Yıldırım, F.Bahçe’nin geçen sezon Avrupa’da elde ettiği başarılardan sonra, milli takımın da Euro 2008’de elde ettiği derecenin, bir bütünlük ve devamlılık içerisinde Türk futbolunun önünü açacağını söyledi.

Ülkemiz kazanıyor

A Milli Takım’ın, ne kadar güçlü olduğunu herkese gösterdiğini ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti: "Sahip olduğu inanç ve irade, gösterdiği azim ve mücadele gücü, ortaya koyduğu performansla ulusumuzu sevince boğan, Türk futbolunun her anlamda daha ilerilere gitmesinin yolunu açan milli takımımıza ve bu takımda yer alan Fenerbahçeli oyuncularımıza da teşekkür ediyorum. Gerek milli takımımızın, gerekse kulüp takımlarımızın uluslararası arenada kazandığı ve büyük ses getiren bu tip başarılar, ligimizin kalitesi ve kulüplerimizin gelirlerinin artması büyük önem taşımaktadır. Kısa bir süre önce göreve gelmelerine rağmen, Türk futbolunda umut veren adımlar atan, milli takımın kazandığı bu başarıda büyük katkıları olan Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Hasan Doğan ile kurullarını da kutluyorum."

...
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 06:51:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?