20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Aragones İstanbul yolunda

Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalayan İspanyol Teknik Direktör Luis Aragones, Madrid'deki Barajas Havaalanı'ndan, İstanbul'a gitmek üzere ayrıldı.

Aragones'i havaalanında kızlarından biri uğurlarken, burada bulunan bazı İspanyollar ünlü teknik direktör ile hatıra fotoğrafı çektirip, imza aldı. Aragones, havalaanında kendisini bekleyen İspanyol gazeteci ve televizyon muhabirlerine açıklama yapmadı.

Bu arada, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu ve avukatlar, Luis Aragones'den ayrı olarak gelip uçak biniş kartlarını alırken, polis kontrolünden de ayrı ayrı geçerek, havaalanının içine girdiler.

Yöneticilerden Mahmut Uslu, AA muhabirinin soruları üzerine Luis Aragones için sadece “İyi bir teknik direktör aldık” dedi.
“Daniel Güiza ile görüşüyor musunuz?” sorusu üzerine ise Uslu, “Biz ne yalanlarız, ne de doğrularız. Ama şu anda herhangi bir şey yok” cevabını verdi.

İberia Havayoları ile yerel saat ile 17.50'de uçağı kalkan Aragones'in, TSİ 23.00 sıralarında İstanbul'da olması bekleniyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 20:24:31
Güncelleme :3 Temmuz 2008 Perşembe 20:28:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?