31
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Arınç'a 'hırsız' şoku

22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç'ın Manisa'daki evine hırsız girdiği bildirildi.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın Manisa Adakale mahallesi İzmir caddesi 71 nolu apartmandaki evine bugün saat 15.00 sıralarında hırsız girdiği bildirildi.

Kapı kilidini kırarak içeri girdiği öğrenilen hırsız ya da hırsızların evdeki bazı çekmeceleri karıştırdığı ve evde bulunan para kasasını açmaya çalıştığı bildirildi. Arınç'ın evinin karşı dairesinde oturan Mehmet Ağaçhan isimli vatandaşın da evine hırsız girdiği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, aynı apartmanda oturan bir komşusu Arınç'ın evinin kapısının açık olduğunu farkedince polise haber verdi. Bunun üzerine olay yerine gelen polisler apartmanın içerisinde ve evde parmak izi çalışması yaptı.

Olay yerinde inceleme yapılmasının ardından konuyla ilgili basın mensuplarına açıklama yapan Manisa Emniyet Müdürü Adem Aydemir, evden herhangi bir şeyin alınmadığını, sadece çekmecelerin karıştırıldığını ve para kasasının zorlandığını tespit ettiklerini söyledi.

Aydemir, konuyla ilgili Arınç ile görüştüklerini ve Arınç'ın kendilerine evde değerli bir eşyasının bulunmadığını ilettiğini bildirdi. Aydemir'in ardından, Manisa Valisi Celalettin Güvenç de Arınç'ın evine gelerek incelemelerde bulundu. Vali Güvenç yaptığı açıklamada, olayın adi bir hırsızlık olduğunu ifade etti.

Arınç ile telefonda görüştüğünü belirten Güvenç, kendisine geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi. Ayrıca, evin içerisinde bomba araması da yapıldığı öne sürüldü. Polis çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. AK Parti İl Başkanı Dursun Ali Yıldız da Arınç'ın evine gelerek, incelemelerde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 18:21:58
Güncelleme :25 Ekim 2008 Cumartesi 18:24:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sukru Arslan IP: 82.231.126.xxx Tarih : 25.10.2008 23:21:03

Bu bey laik Turkiye Cumhuriyetinin kiymetli degerlerini calmaya calisirken simdiye kadar birkac defa yakalandi. Ama, bu suclarindan dolayi hic ceza yemedi.