19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Arınç’tan Kutan’a vefa

TBMM Başkanı Bülent Arınç, eski lideri Saadet Partisi Genel Başkanvekili Recai Kutan’ın oğlu Murat Kutan’ı TBMM’de işe başlattı.
TBMM Başkanı Arınç, siyasi olarak rakip konumda olsa da eski partisiyle yakınlığını korumaya özen gösteriyor.
AKP’nin kurulması ve iktidara gelmesiyle başlayan siyasi rekabete karşın Arınç, eski mensubu olduğu Milli Görüş hareketinin temsilcileriyle yakınlığını her düzeyde sürdürüyor. 1 Mart tezkeresinde ve türban konusundaki AKP’deki tutumdan farklı çıkışlarıyla da Arınç, SP’liler arasında Başbakan Erdoğan ve AKP’lilere göre hep daha yakın bir isim olarak görüldü.
Arınç, son olarak Necmettin Erbakan sonrası kapatılan FP döneminde genel başkanlığını yapan ve halen de SP’nin genel başkanı olan Recai Kutan’a vefasını gösterdi. Arınç, Kutan’ın oğlu Murat Kutan’ı TBMM’de göreve başlattı. Daha önce BOTAŞ’ta görev yapan Kutan, TBMM’ye kadrolu olarak geçiş yaptı. Murat Kutan’ın TBMM’deki görevinin statüsü henüz netleşmezken, TBMM’nin İstanbul’daki birimlerinde görev yapacağı öğrenildi.
ANKA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2005 Cuma 13:14:06
Güncelleme :29 Nisan 2005 Cuma 13:15:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TUĞRAN ŞEN IP: 81.215.179.xxx Tarih : 29.04.2005 14:51:01
Sayın Başkanıma en derin sevgilerimi sunarım syın başkanım ben sarıgölden tuğran şen size ulaşmanın ve memleketimize yeni hizmetlerin kazandırılması için elimden geleni yapıyorum sayın başkanım ilçemiz Sarıgölün eğitimm seviyesi yükselen bir okul olan aynı zamanda açılışını yaparak bizleri onurlandıran ŞEHİT ESİN AKAY İLK ÖĞRETİM Okulun bilgisayarlarını gönderilmesi için bize yardım edin