18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

’Arzu ettiğim şeyleri yapamıyorum’

Ankara - Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, "zaman zaman uykularım kaçıyor. Sanayi Bakanı ve sanayiden gelen bir insan olarak arzu ettiğim şeyleri yapamıyorum" dedi.

Coşkun, Ankara Ticaret Odası’nda (ATO), Boya Sanayicileri Derneği’nin (BOSAD) sektör toplantısında yaptığı konuşmada, bir ülkede siyasi istikrar ve sosyal barış olmadan ekonomiyi büyütüp geliştirmenin mümkün olmadığını bildirdi.

Siyasi parti olarak siyasi istikrarı sağlayan bir iktidar olarak tek başlarına hükümet olmayı yeğlemediklerini belirten Coşkun, aldıkları her türlü kararda konunun tarafları ile birlikte hareket ettiklerini anlattı.

Türk sanayisinde hammadde ve aramadde temininde sorun bulunmadığını, enerji, vergi düzeninde çalışanları vergi payları ile SSK primlerine ilişkin sorunlar bulunduğunu vurgulayan Coşkun,"Zaman zaman uykularım kaçıyor. Sanayi ve Ticaret Bakanı olarak, 40 yılımı verdiğim sanayiden gelen bir insan olarak arzu ettiğim şeyleri yapamıyorum. Çünkü çok başlı bir yönetim, Türkiye’de bürokratik bir yapılanmayı beraberinde getiriyor. Onları aşmak mümkün değil"dedi.

AA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2005 Pazar 00:24:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?