30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Asfaltçı müteahhit öldürüldü

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt işlerini yapan Söğüt İnşaat’ın Genel Müdürü Kemal Erhan Çelikay (41), taşeronluğunu yapan bir firmanın sahibi Sinan Y.(31) tarafından silahla öldürüldü.
Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt işlerini yapan Söğüt İnşaat’ın Genel Müdürü Kemal Erhan Çelikay (41), taşeronluğunu yapan bir firmanın sahibi Sinan Y.(31) tarafından silahla öldürüldü.
Cinayet dün akşam saat 18.00 sıralarında Söğüt İnşaat’ın Balgat’taki bürosunda meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin asfaltlama çalışmalarını yürüten firmaya taşeron olarak iş yapan firmanın sahibi Y., görüşme yapmak için Genel Müdür Çelikay’ın odasına girdi. Görüşme sırasında Çelikay, Yanık’a artık kendileriyle çalışmayacaklarını ve işlerini beğenmediklerini söyledi.
Bu işler için makine parkı aldığını ve yüklü miktarda borç altına girdiğini anlatan Yanık, ikna edemeyince tartışma büyüdü. Küfürleşmeye dönüşen tartışmanın ardından Y., belindeki ruhsatlı silahını çekti ve Çelikay’a 9 kez ateş etti.
Vücuduna 5 kurşun isabet eden genel müdür, olay yerinde hayatını kaybederken, Y., silahıyla birlikte polise teslim oldu.
Polis yetkilileri, Y.'nin ifadesinde Çelikay’la görüştükleri sırada ofiste içki içildiğini ve alkollü olduklarını belirterek, “Bir süre konuştuk ve bana artık iş vermeyeceğini söyledi. Şirketimizin yaptığı işleri beğenmediklerini ima etti. Çok sinirlendim. Bir süre tartıştık ve küfürleşmeye başladık. Bunun üzerine silahımı çıkardım ve ateş ettim” dedi.
Y., sorgusunun ardından çıkarıldığı Ankara Adliyesi'nce tutuklanarak cezaevine gönderildi

ANKA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 17:36:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?